noxiious

27/4-08 = )

Kategori: Allmänt

TRÄNA IMORRON = )

BIO

Kategori: Allmänt

Det har varit en mysig helg med jessica : ) jag åkte till henne i fredags och då tog vi hand om hennes hund Moa. Sen blev det att vi sola lite, skönt att få lite färg innan sommaren. Sen följde jessica med mig hem, för att vi skulle se på Bio, det blev filmen the Eye som skulle vara läskig men det va den ju inte, man höll ju på att somna men inte äns det kunde man bara för att det var några jävla idioter som aldrig kunde sitta stilla. men det va kul ändå : )

Sen vakna vi imorse vid 10 och skulle upp för att ja skulle till min bror. ja skulle städa åt han faktist : ) sen åt vi mat, och massa godis och det va jätte gott = ) men sen blev jag ensam när tuttilutten åkte hem.

"Madde, Har du åkt pendeltåg?"
"Madde, Har du åkt spårvagn?"
"Madde, Vad är det för skillnad mellen ett pendeltåg och en spårvagn"





JESSICA? JESSICA? hej = )

Tisdag...

Kategori: Allmänt

Idag skulle vi till linköping men som vanligt glömmer man bort det, så jag åkte till skolan istället. Jag och Jessica gick ner och träna lite, känndes bra : ) sen nu väntar man på bussen, ska ha körlektion idag :D

Sen ska ja hem och bara ta det lungt, kanske sova lite. Man blir ju så trött ...

Snälla, att snacka skit ger inget. Och att muta nån det funkar inte heller.
Men hur fan har du varit under alla dessa jävla år, dax att börja tänka lite.
men det är väl nått du inte kan : (

17 April

Kategori: Allmänt

Idag var det som vanligt på morgonen, gick upp vid 05:00 och sen ringde Jessica för att se om hon hade gått upp : ) när jag kom till skolan vart det träning, det har varit lite lathet med träningen så det var skönt : )

nu ska jag snart ha svenska prov, hoppas det går bra :)

tråkväder :/

Kategori: Allmänt

Vakna idag och fick se att det regnar ute, varför kan inte solen vara framme. man blir ju så mycket gladare då = ) så man hade ju inte så stor lust att åka till skolan då, men ja va tvungen det är bara ett tag kvar tills sommarlovet, så ja måste ju fixa mina ämnen nu.

Nu sitter jag här med Jessica och väntar på att svenskan ska börja, och ja hoppas att vi får sluta kl 1 annars måste jag vänta i 1 timma i skolan för att ja ska kunna komma hem, och det är ju inte så jävla kul.

image4

M´ och J´

Kategori: Allmänt

Idag åkte ja faktist till skolan, men varför åka till skolan bara för en lektion. Jag fick reda på att vi inte hade någon Naturkunskap så ja kunde ju ta 12:00 bussen, fan. Men istället sitter jag och Jessica i skolan och glor in i datorerna = ) men snart ska vi hem, gud vad skönt :)image3
Vi <3 

söndag 6/4-08

Kategori: Allmänt

idag vakna ja halv 11 och skulle ute med theo, det va lite jobbigt faktist,men man är ju så illa tvungen. söndagar är den tråkigaste dagen på hela veckan. så nu under dagen och kvällen blir det bara att ta det lungt.

ska kanske ta en promenad, det kan va sånt som behövs ibland.

Gabbe<3

Kategori: Allmänt

Idag vakna ja hos hemma hos Gabbe va där sen halv sju igår kväll ungefär. vi tittade lite på film sen vart ja trött o då vart det lite spökhistorier så gabbe blev jätte rädd, hon hade bäddat åt sig själv på golvet, men hon tänkte på spöken så hon va så rädd att hon var tvungen att lägga sig bredvid mig =) haha hennes hund låg även där, så söt han va fast inte när han bet i min hand :P

sen va vi uppe tidigt gick ut med vovven sen kolla vi klart på filmen, sen åkte ha hem vid 15:00. Så kom ja hem och la mig framför tvn och somna självklart. haha men sen ringde elyn och ville att ja skulle komma till mjölby, så det va bara att ta tåget dit och va med dom :P elyn,max.makke och soccing :)

jag o elyn gick och köpte godis o annat skit, fan asså, och nu har jag så jävla ont i magen. ska inte äte godis förens om 1 månad =) hehe men får la se hur det går.

mys med jessica och natta =)

Kategori: Allmänt

idag va det jobbigt att ta sig upp ur sängen men det gick, kl 05:10 va ja uppe. sen när kl närma sig 06:00 så ringde ja till Jessica för att hon skulle upp och ta tidiga bussen, men nee den lilla tjejen vart så arg på mig när ja ringde men det gör inget jag älskar dig ändå <3

skolan va bra till vi skulle ha idrott, vi skulle gå tycklinge rundan med ALLA andra i klassen, men det var ju tydligen svårt att vänta på två stycken. men sen så gick vi den där långa vägen ändå med lite ilska i oss :P grodorna fanns så man kunde titta på haha....

nu väntar ja på för att kunna åka hem, ska va med mina tjejer natta och jessica =) vi hade tänkt oss en picknick men vi får väl se hur det går med den saken :P men sola ska vi iallafall göra o det ska bli så himmla skönt. och att få va med er puss på er båda <3<3

image1 
Älskar er <3

1 April

Kategori: Allmänt

Idag började skolan igen, jag gick upp kl 07:00 för att ja skulle åka till skolan, men när ja va uppe ett tag så fick ja magkatarr som vanligt, fan asså att det skulle hänta, fast ja hade ju bara en lektion så det gjorde väl inte så mycket. men det blev några samtal med Jessica och det va ju tur det  = )

Imorron blir det en promenix tidigt på morgonen, sen kl 11:00 ska ja till mjölby och göra en sak, så det blir ingen skola imorgon heller. men det måste det bli på torsdag och då blir det träning, det ska bli skönt efter lovet = )

Nu ska ja ut och gå en stund, här kan man ju inte sitta hela kvällen och inte göra ett skit.
men det blir ju ett samtal eller två med Jessica senare sen  =)

men vet vi kanske växer ihop med varann i telefon:
eller vad säger du Jessica ?
haha