noxiious

Värme

Kategori: Allmänt

Helt underbart att vädret är som det är, varmt och skönt! Dock inte lika skönt att jobba när man vet att man kan sitta ute i solen och få lite färg ;) Envis som jag är så skulle jag prova på solarium, det skulle jag aldrig ha gjort :P Men jag brände verkligen sönder mig, nu är det snart en vecka sen, och jag fjällar som bara f*n :( så går det när man inte kan vänta på solen!

Har inte kunnat skriva något i bloggen på grund av att jag jobbat varje dag, när jag kommer hem är det inte långt kvar till sängen, tråkit när det är så! Michaela och Philip kommer ju som sakt ofta på besök som är mycket trevligt :) Så tiden rinner iväg, men det är ju så det är, åh det har jag lärt mig nu =)

Måste också berätta att jag blev stående med bilen på motorvägen för drykt en vecka sen :O Det va det värsta, har aldrig varit så rädd som jag va då :S Men underbara, söta, gulliga Maria från körskolan kom ju och boxerade mig hem, inte ofta sin gamla trafiklärare kommer och hämtar en, det är nog få som kan göra så =) hahahahaha, vissa har det bra :D

Bjuder på en F*L bild!!!