noxiious

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Nu rullar allt dagarna på:) Igår åkte jag tåg hem till natta för att sedan ta bilen hem till Matilda. Har inte träffat Matilda på evigheter så det var riktigt mysigt, hoppas verkligen att det blir av snart igen :))
 
Jag har ringt till den där jäkla försäkringskassan, och dom har slarvat bort mina papper som jag skickade in för två veckor sen!!! Man kan väl ha lite koll på alla papper, börja med ett nytt system så att alla kan fixa med sina ärenden på internet mycket smidigare! Så då är det bara att skicka om allt igen! lite smått irriterad är jag idag!
 
Hoppas att bror min kan komma och hämta mig idag så jag får träffa dom lite, man blir så låst när man inte har någon bil :/ men det får lösas:'
 
Nu kommer min plutt hem snart, ska väl fixa lite mat åt honom, min tjocka lastbilsgubbe!! hahahha
 
Hej sålänge!

Äntligen fredag:)

Kategori: Allmänt

Nu har ännu en vecka gått, skönt när det blir helg så man slipper vara själv både på morgonen och under dagen, är så trött på det nu, det ska bli så skönt och flytta där det finns människor att ta sig till, föresten så kommer jag aldrig vara själv ändå! ;)
 
Igår var jag en sväng i Mjölby och hälsade på bror och mitt älskade brorsbarn <3 mamma lagade mat åt oss alla och sa att det skulle ta 20min, är man så hungrig så man håller på att dö så känns det jävligt långt! 2 timmar senare så blev alla mätta och belåtna =) hahaha!
 
Idag har jag och älskling varit tillsammans i 4år och 3månader, helt underbart <3 sjukt vad tiden går fort igentligen, speciellt nu när vi väntar oss en massa spännande saker:)
 
Idag kommer älskade Jessica till mig, som jag har längtat, kanske blir en tur till Ikano, men har inte bestämt oss än kanske blir Norrköping istället, men det är ju sånt som märks, det får diskuteras när hon kommer:)
 
Ha en underbar helg alla!
 

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Jag sov ovanligt länge idag, väldigt skönt med tanke på att jag inte har kunnat sova dom andra nätterna! Det var visst ett tag sen nu man skrev i bloggen, men det har varit fullt upp här med massa fina nyheter:)
 
Om tre månader flyttar vi till hus, och jag längtar så mycket, datum för flytt är klart så nu är det bara att vänta:" det är inte äns kul att bo här hemma längre! Så nu vill jag att tiden ska rulla fort framåt så den dagen kommer så fort som möjligt!:) men jag har lärt mig att inte tänka på det tiden brukar gå lite fortare då :p
 
Dagarna går lite segt när man bara är hemma alla jobbar och är upptagna, men men, nu väntar jag på att min älskade vän Michaela ska komma hit <3
 
Imorgon ska jag försöka ge mig iväg till en kompis i Motala, ååååh vad jag längtar efter henne!!!!! <3
Nu ska jag fixa lite här hemma, och även fixa lite mer kaffe så man piggnar till lite ;)
 
Hejhej!

Lycka!

Kategori: Allmänt

Jag är så glad, det är så mycket roliga saker som händer just nu, men det ska jag inte skriva om än, finns några som redan vet, dom som är extra nyfikna haha, men nu håller jag tyst om precis allt så fråga mig inte :p
 
Igår vann jag och Martin på bingolotto för första gången, haha det var bara en ny lott, men bättre det än att inte vinna något alls,bättre tur nästa gång :)
 
Snart kommer Linda,Frida och lilla Noel till mig och myser :) kanske ska röjja här lite innan så det ser bra ut :p
 
 
ÄTLIGEN SOM JAG HAR VÄNTAT!!! <3