noxiious

Maddree

Kategori: Allmänt

Jag har kommit på att jag måste lära mig vägen till jobbet, alltså med cykeln, känns lite onödigt att ta bussen, när man precis fått en ny cykel. Hoppas jag lär mig snart :) Idag började jag jobba kl 12, och jag kommer nog göra det dom andra dagarna oxå ;)

Igår va jag på stan och fika med Leilo, och martin va gullig och körde hem henne :)

På lördag ska jag hem till natta, då ska vi mysa, grillning förhoppningsvis ;) sen på söndag ska vi upp tidigt och åka till ullared, jag längtar, jag vill dit nu! :)

Imorgon hoppas ja på att få fika med jessica, hon kanske skulle komma in till linköping, annars blir det att grilla här hemma.


Jag måste bara säga att jag saknar min underbara hund!! puss på han <3

Shiti biti ;)

Kategori: Allmänt

Fredagen va jag hemma hos Leilo, tjejen jag jobbra med :) det blev grillning och hon gjorde mat så att 50 hästar oxå kunde äta, herregud! ;) efter det blev kaffe och lite snack, och jag kramades med hennes son Darian, han är såå jävla söt, gullunge!!

Igår (lördag) jobba jag, cicci gnu och jag gick hem till mig från stan, det va inte så jobbigt som ja tordde, skönt när det är så varmt ute, Sommar Äntligen!! cicci fick äntligen se hur jag bor, och vi satte på grillen, grillat är det bästa som finns asså ;) men jag och cicci lyckades få igång brandlarmet här hemma, vi hade glömt bollar i ugnen, så dom va helt svarta, bra jobbat! tur att man är kock, haha

Söndag idag då, och det innebär ledig från jobbet, städning, och tvätta! Jävligt rolig dag, :P

bilder kommer nu på mamma Leila och gullungen Darian :)






Darian, SÖTNOS :)


Gulligt :)



Nu måste ja se till tvätten, puss sålänge <3

Matale patale

Kategori: Allmänt

Jag är så trött! Kom till jobbet kl 12 eller aa lite innan, ja skulle ta tåget från Mjölby 11:06 men som vanligt så går ja för tidigt så ja tar alltid tåget som går innan, att man aldrig ska lära sig! :P Imorgon börjar ja 12 oxå helt underbart! :)

Efter jobbet blev det fika med Laila, en brutta som jag jobbar med =) Helt sjukt va varmt det är ute, ofta man kan sitte halv tio på kvällen i bara linne, haha

Men nu ska jag snart sova, känns att det behövs! puss och godnatt

:(

Kategori: Allmänt

Vad jag hatar fjesk"!!!!!!!!

Söndag

Kategori: Allmänt

Igår jobbade jag till kl fyra, stacken kom förbi på jobbet :P han skulle hämta mig så skulle vi in till stan (Ikano) Sen åkte vi hem till mjölby, kom hem till doffe och johanna, och började göra mig iordning för party ;) vi skulle festat i mantorp igentligen men så blev det icke, vi hamna hos bror istället :) Elyn kom förbi en sväng oxå, mycket trevligt inte mycket man ser henne, men det tycker jag det ska bli ändring på!!=)

Stacken och jag tog tåget som gick kl tio, där mötte vi strumpan :) och jag mitt smarthuvud glömde tågkortet så ja fick betala 55 spänn för att åka till linlöping, fy faan!! när vi kom till korgen så var det inte en käft där, va inte så roligt alls, så vi tog tåget hem halv ett, lika bra orka stanna kvar om det inte är kul lixom.

När vi kom till Mjölby, gick jag och stacken till Sibylla, och därefter kom johanna och hämta oss, och körde hem honom =)
Mycket snällt av henne :)

Tackar för en trevlig kväll :)

........

Kategori: Allmänt

Natta ska snart komma hit, så ska ja laga mat åt den grisen, hon ska få sin favorit som är fisk ;) den lilla råttan har fått ny mobil, som hon knappt kan svara på, bra där natta ;) skynda dig hit nu!!!!!

Jag vet inte om ja ska be mamma komma hämta mig!? eller om ja ska vara kvar här! vet ingenting just nu :/

Jag saknar min hund nått så brutalt!! och kontigt nog så saknar ja min bror ( emil ) hans dumma skämt och hans dumman kommentarer, det är inte ofta man saknar det :P

Längtar även till lördag, då blir det fest =) än så länge är det bara jag och stacken, är det någon mer som vill är det bara att hör av sig ;)


Theo <3



Theo <3


Tötnosen <3

Kan inte tänka :/

Kategori: Allmänt

Jag vet inte hur jag känner, om det blev lite ändring kanske allt kunde bli bra!!? funderar varje dag på hur ja ska göra, kan inte sova om nätterna! kommer inte fram till ett bra resultat, jag är trött på att höra en massa skit, känns som om att jag är värld något bättre! Känns som om att jag inte kan lösa det på något sätt, vart ska jag göra? vart ska jag ta vägen? vill bara åka långt långt bort!! Jag vill inte tänka så som jag gör just nu, känns bara jobbigare för varje dag som går :/ hur ska ja lösa det så allt blir bra?

Känns som om att det inte finns nått liv i det hela!!


Sorry, behövde skriva av mig lite, man måste ju göra det oxå ibland.

Forever Yours

Kategori: Allmänt

Jag skulle varit ledig idag egentligen, men så blev det inte, det va bara för mig att gå upp kl nio och åka och jobba :P när ja stog och jobba, tänkte ja på emil ( min bror) och plötsligt dök han upp i butiken, haha ofta det händer lixom ;) Emil handla lite av mig, han försökte få 70% men icke :P haha

När jag hade slutat, så gick vi och tog en fika, han bjöd mig, mycket gulligt av honom tycket jag :) tackar för det!
Nu ska ja käka pizza och umgås med martin :)

puss hej


Kära broder :)

Nightwish

Kategori: Allmänt

Idag som sakt har jag vart med elyn och max, mycket trevligt faktist, vi åkte och käkade på Max :) as gott va sugen på allt idag verkligen, men man måste ju tänka lite på sin figur!! Hunden poppie va oxå med oss, hon hittade en av martins pinnar som låg på golvet i vardagsrummet, en av dom tog hon och tugga på, får se vad martin säger när han kommer hem, massa spår av en pinne som ligger över hela vardagsrummet :) Nice

Efter att dom åkte hem, så har jag inte gjor med än att lyssnat på Nightwish, haha ofta jag tycker om sån musik, men det är skitbra verkligen :) och jag har nog aldrig haft så tråkit som jag har just nu :/ funderar starkt på att gå och lägga mig, men det känns lite tidigt, eller?

Imorgon blir det att åka ner till stan och fika med en kompis som ja inte sätt på hur länge som helst, Madde heter hon =) och jag kanske ska åka till mammi i mantorp oxå, får se :)

Nu ska ja fixa naglarna, sen blir det nog att lägga sig, jäkla dag det här, :( blääääää



Heelluu :)

Kategori: Allmänt

Söndag igen, tråkigaste dagen på hela veckan! Men Elyn och Max kommer hit idag, ska bli kul att se dom, det va ett tag sen nu. Hoppas bara att det finns något kul att göra, men det är ju sånt som märks :)

idag är ja ledig, men kunde ja sova? nae självklart inte!! Och pigg är ja oxå, faan!!

Nu ska ja ta en kaffe och se lite på tv :)   puss sålänge <3

Lördag :)

Kategori: Allmänt

Ja ni, jag har jobbat som vanligt!! :) vilket jävla skit väder, det har regnat hela dan :/ det gillar vi inte. Men faktist väldigt skönt att jobba när det regnar.

Idag skulle jag vart med linda, men så blev det icke :( jag åkte hem och städa och lagade mat, lite småtråkit sådär. Imorgon får vi hoppas att elyn kan komma till mig, och hennes vovve ;) Jag är ledig i två dagar nu, guud så underbart!! =)

Nästa helg ska det bli fest enligt stacken, det tackar man ju INTE nej till =) så nu går man och väntar tills det ska bli närsta fredag ha ha, Desperat, va? nej nej :)

Nu blir det att se på tv, och bara ta det lungt, =)

Torsdag

Kategori: Allmänt

Nu dom senaste dagarna har jag börjat jobba kl 12 =) Undetbart!! men imorgon är det bara att gå upp igen kl sju :/  Idag har jag inte gjort med än oh jobbat, kom hem vid halv åtta, så det blev ett samtal med natta.

Idag fyller Linda år :) Grattis grattis till dig, vi ses på lördag <3


nu hoppas ja att martin kommer hem snart, vill inte vara ensam :P

puss och godnatt =)