noxiious

Al Di Fuori Di Me

Kategori: Allmänt

Hallå era små grisar =)

Dagen har gått fort, och det gillas mycket!! :) Nu har jag inhandlat mat till imorgon (valbog) imorgon blir det tajt om tid, sutar jobbet kl 16, natta, jimmy, strumpan och soccing kommer kl halv fem, och jag ska hinna städa och fixa mig, ha ha glöm och dröm ;) sen vid halv åtta kommer stacken och limpan och då hoppa ja/vi att vi kan äta, sen dricka av det goda :)

Jag har ringt natta hundra gånger, tror att hon är ganska trött på mig nu, ha ha, men ja vet att hon tycker om mig ändå :)''

Ja va på stan under min lunch, och hittar självklart något, ajabaja madde!!! tänkte visa vad ja ska ha på mig imorgon, och vad jag handla idag ;)


Denna blir det imorgon =)
YOUNG 499:-


Mycket fin på !!
VILA 180:-







Ha en trevlig kväll imorgon, för det ska vi ha =) PARTY SAA JAA !!!!

Trriisst

Kategori: Allmänt

Ja ni, allt är som vanligt, jag gör inget mer än och jobbar :) imorgon blir det att handa till valborg =) ringer natta varje dag och pratar om fredag, väntar bara på att dagrna ska gå!!

Jag är så trött, ont i ryggen och orkar inget, jobbigt allt ska vara hela tiden!!

Ge mig fredag NU !!!!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag började jag jobba kl 12 =) fick äntligen sova lite! längtar till på fredag för då är det party hos mig, natta och jag ska handla in en massa mat till sju små grisar ;) vi får väl hoppas att den kvällen blir lyckad!!

Nu ska jag fixa naglarna, sen sussa, ska försöka skriva imorgon igen =)

puss och godnatt!!!

Måndag

Kategori: Allmänt

Idag jobbade jag till 16:30 mycket skönt! Jag åkte till Biltema och mötte upp pappa =) vi skulle kolla på en cykel åt mig, och det blev inte den som vi hade tänkt, det blev en mycket finare ;) Martin har grejat med den ett tag nu, men det är tydligen svårt att sätta ihop den, hoppas den blir klar imorgon :)

Har inte sysslat med så mycket mer, ska snart sova

Saknar jessica nått så brutalt!! har inte pratat med henne på flera veckor :( hoppas att ja kan träffa henne snart. Gumman ser du det här, så kan du la skicka ett sms åt mig, så ringer jag dig! Love you <3

Young Birds

Kategori: Allmänt

Okej, tänkte berätta lite om gårdagen! Jag och Natta skulle ha festat men det blev inget, jag har vart sjuk, eller jag är sjuk, jäkla skit! Natta kom till mig iallafall, och vi skulle äta mat och ha det lite mysigt. Och mysigt blev det om man vill kalla det så, vi gjorde tacos ;) och skulle ha dricka till det, så vi skullle ner och handla cola, men det blev lite mer än så...

Vi åt vitlök så att vi höll på att döö..sen blev det kladdkaka med grädde, och till sist 2 kg melon, vi mådde inte så jätte bra efter det, jag tror inte man kan bli äckligare!! Fy vad vidrigt!!

Idag va det inte mycket bättre, har vart på bio och kollat på Farsan, den va sådär, den dög helt enkelt, så har bara ätit massa godis och popcorn så det går inte ner någon matbit inte, jag mår skit just nu. Det blir inget sånt skit dom närmaste veckorna, fy vad äckligt!

Här kommer bilder på maten vi åt, och kladdkakan ;)


:)


:)


Blir inget av detta på hur länge som helst!! Bantning nästa!

Onsdagen den 7 April

Kategori: Allmänt

Hallå alla glada!!

Jag tänker berätta om gårdagen, michaela hade sovit hos mig, mycket mysigt :) kl 11:30 kom nathalie till oss, jag hade fullt upp med att tvätta, micha gjorde sig iordning för att åka till stan för att köpa skor och sedan hem till sin phille pille !! ;)

Medans jag gjorde mig iodning så satt natta framför datorn, kan inte ha varit så speciellt kul haha....
vi åkte iallafall till stan sen kollade lite och tog en fika :) vi va inne på mitt jobb två gånger bara för att gå på toan.. haha men natta hittade faktiskt något, kors i taket!!

Sen tog vi bussen hem, och vi handla cola så att vi hade något att dricka till våran kycklingwok, den blev as god. på vägen hem sen iallafall, natta blev så trött, så hon ville sätta sig ett tag, och vad händer, jo hela jäkla skiten brakar sönder!! haha och det flög åt alla möjliga håll!!!!

nee vad elak jag är, men är inte född snäll så vad ska ja göra!!??


Pinsam du är natta!! haha


Tur att hon klara sig, nu är hon uppe igen!!





Så illa kanske det inte va!! hahahah

Fredag

Kategori: Allmänt

Nu har jag suttit och haft skit tråkit i flera timmar, jag borde sova igentligen! men jag har snackat med massa folk, något måste man ju göra, jag och martin har städat hela lägenheten, nu är vardagsrummet klart, underbart! i maj ska ja försöka med inflyttningsfest ;)

Jag pratade med Johanna nyss, ja ska på 80-tals fest den 10 april, så vi snacka om vad man ska ha på sig, alla kommer se förjävliga ut, man kan ju inte påstå att man va så jätte snygg på den tiden, haha,

ska lägga upp bild på vad ja ska ha på mig ;)


Den har jag tänkt att ja skulle ha på mig ;)
Mycket snygg, den är från YOUNG 369:-


Nu ska jag försöka sova, godnatt på er <3

1 April

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis lagat mat, det blev kycklingwok med nudlar ;) Har fikat med Linda idag, jag är helt slut i kroppen har sprungit som en galning på jobbet! Jag trodde ja skulle få va med om ett aprilskämt idag men icke! haha jäkla tur det, jag hatar när någon skojar med mig om massa skit, det är löjligt!!

På söndag är jag ledig, så ska jag ängna mig åt att åka till mjölby, ska äta påskmat hos mamma och hennes kille, kommer bli så mysigt, och jag får inte glöma doffes present IGEN!!

Nu ska ja sova, börjar jobba imorgon kl 11:00 ;)

nattinatti <3