noxiious

Fredag

Kategori: Allmänt

Snart kommer min älskade vän jessica:) jag saknar henne faktist jätte mycket! Nu sitter jag hemma hos carro och dricker kaffe, hon städar för fullt, och hon kunde inte låtabli att jaga mig med damsugaren, vilken tönt hon är :P får hoppas hon inte läser min blogg nu :P men jag tror hon tycker om mig ändå :)

Idag kom jag hem från mjölby :) anna var gullig så hon hämtade mig så jag fick hem all skit som jag hade släpat med mig :P det har varit lungt och skönt i mjölby faktist, jag längtade inte hem någon gång!

ikväll blir det skräckfilm med esscica :) får se om vi lika rädda som vi brukar bli! jag brukar ju iallafalll inte hoppa upp i taket som vissa andra gör..haha :P nu ska ja snart hem, ska forstätta titta på carro när hon städar :)

hejdå

Mjölbybo ;)

Kategori: Allmänt

Jahja då har jag varit i mjölby i fyra dagar redan, man hinner knappt med tiden, det går så himmla fort! Doffe och johanna är iväg på semester med husvagnen så jag får ta han om deras hem :) jag tar hand om ett barn på 12 år, eller aa ta hand om vet jag väl inte, men lagar lite mat och städar typ. Idag blir det att äta tacos guuud vad gott det ska bli, vet inte när jag åt det sist, mums är det iallafall :)

Madde har varit och hälsat på mig nu i två dagar, väldigt bra tycker jag faktist, det är ju inte så roligt att vara ensam hela tiden kanske! så jag och fia har kört henne till hennes jobb, gulligt va?

Imorgon kommer mitt hjärta jessica till mig, det va så länge sen vi sågs nu, så det är på tiden att vi ses nu innan jag åker utomlands :) längtar längtar längtar verkligen tills ja få gå på flyget hahahaha tycker faktist lite synd om mig.



   

Turkiet - Alanya

Kategori: Allmänt

Hjälp nu är det nästan bara två veckor kvar innan vi ska åka iväg, och jag börjar bli så nervös nu så jag vet i fan om jag kommer sätta mig på något flyg :P hehe jag hoppas det går bra :)

natta har hjälp mig med en del av min packning, för jag som aldrig har gjort det förr, hur ska jah kunna veta!?

men jag kan inte sluta tänka på det, jag kan inte fatta att jag ska åka utanför sveriges gränser, eller äns att jag ska vara i turkiet. Aaaaaah!

pirr pirr i magen hela tiden!