noxiious

ledsen/arg

Kategori: Allmänt

nu måste hon fan snart fatta att jag inte orkar längre, jag vill bort här i från jag vill inte tänka längre jag vill inte behöva gå och oroa mig varje gång ja kommer hem, jag orkar inte känna att det ska sägas massa saker hela tiden som gör mig ledsen :( det jag behöver nu, det är att komma så långt bort från henne som möjligt! att hon orkar, och att hon ska behöva gör mig så ledsen varje gång det är något som hon inte gillar, det är ju för i helvete pinsamt! att hon äns kan säga en sån sak, och det känns som om att hon varken bryr sig om mig eller mina vänner :( dom ända som kan förstå det här, det är mina vänner som varit med och sätt det! jag skämms verkligen ihjäl!

att man alltid ska behöva höra tjat om pengar, och att man ska behöva äta samma sak i 2 veckor, att man kan vara så pengarkåt, det är ta mig fan synd om sånna människor, jag fattar inte hur en människa kan tänka så mycket på sig själv!

jag vill inte mer nu, jag orkar inte mer! men vart ska jag ta vägen?

jag älskar: Natta, josse, micha, jessica och martin jätte mycket, och det är nog ni som vet allt!
 ni är bäst! en jätte stor puss till er <3


jag vill inte mer nu,jag orkar inte mer! men vart ska jag ta vägen? :( fanhelvetesjävlaskit!

Måndag igen

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag och va as trött, jag hade bara sovit i 1 timma :( jag va så nära på att inte gå till skolan, ja skrev ett sms till michaela och sa att jag inte orka, men jag tänkte att det är ju lika bra att åka till skolan, det är ju inte så långt kvar nu :)
1 månad kvar i skolan sen tar vi studenten :D wiiiiiie!

nu har jag varit duktig och pluggat matte, imorron blir det prov, får väl se hur det går, hoppas hoppas verkligen att det går bra, håll tummarna för mig! ska snart med bussen hem till min älskling:) plutten sitter där hemma hos mig och väntar.

helgen var underbar, josse fyllde 20 år :D jag micha danne och martin grilla och hade det mysigt, det blev även lite musik:) danne spelade gitarr och sjöng för oss, helt duktig va han :O)

men nu ska jag packa ihop min dator och gå till bussen med jessica =) hej då

lördag kväll

Kategori: Allmänt

Jag danne och micha tog bussen till martin, vi åt god mat och snacka lite :) lite mysigt sådär! nu så sitter vi inne och lyssnar på musik :)

jag fick nyligen höra att pappa ville jag skulle följa med till göteorg och sova där två nätter, och jag hoppas att natta kan följa med mig dit, det kan ju inte vara så roligt att vara där själv med pappa va ? aja vi får se hur det blir, man kan ju iallafalla alltid hoppas :)

snart är det skola igen, inte långt kvar tills jag tar studenten, 5 juni gäller det :) wiiiie :D

Grattis Josefine 20 år :)

Kategori: Allmänt

Min älskade kusin fyller hela 20 år idag, det kan ju inte vara sant! äntligen kan hon gå på systemet :) hipp hipp hurra, hipp hipp hurra :)

jag va hos henne tidigt, men va hemma och bytte jacka först, och kollade vad natta gjorde :) när jag väl var där så fick jag jätte god mat :) mums hon är så duktig såå :) Grattis till dig gumman, hoppas du har haft en underbar dag.

wiiiie

Kategori: Allmänt

Idag vakna jag med solen frame, och martin skulle upp och jobba denna fina dag:/ igentligen skulle jag ringa natta kl 12 men nae så blev det inte utan jag ringde och väckte henne kl 11 typ :) så hon fick komma till mig direkt :)

innan natta kom lekte jag lite med min hund som alltid skulle hålla på att knälla hur fort man gör nått, man kan varken gå in eller laga mat innan han börjar knälla där ute :P sen kom hon iallafall så vi gick en promenad med theo men det blev inte så långt, vi satte oss sen på min altan och snackade lite skit som vanligt, och ringde till josse, vi vill ju självklart att dagen ska gå så fort som möjligt :) josse och milla har ju tjugo årsfest imorron:D massa party och mycket folk!

vi tre gick ute på en promenad i 2 och en halv timma ganska mysigt faktist, vi skulle gå hela vägen till östra tollstad men på vägen fick vi syn på jätte fina hästar som josse inte tyckte så mycket om, wille va med oss och gick oxå men det var ju inte han som var rädd för hästarna, utan det va nog lillmatte som var det istället:P

sen iallafall så tog jag och natta upp cubbspelet och skulle köra det långa spelat, fast nae vi var för bra för det så det tog väl bara 1 timma, och båda vann varsin gång, så duktiga vi är, visst?
josse ringde och gnällde om sina kläder som vanligt, spelar ju ingen roll vad vi säger och tycker, det duger ju inte åt damen ändå :P

men snälla som vi är går vi hem till henne för att se hur det ser ut, och ändå är det fel på det, men vi tyckte iallafall att det va skit snyggt, men aa:  Careface tydligen !

fets imorron äntligen! vi som har väntat så länge nu, dagen idag gick väldigt fort som tur är :=)

men nu sitter jag och natta här vid våra datorer, så söta man kan vara ibland, sova kanske man skulle behöva göra nu men är man nattmänniska så är man ju, inget man kan göra åt saken! men ja börjar iallafall bli trött nu, får väl se om min köra vän nathalie är det med fast igentligen brynylle på henne :P

men pusspuss så hörs vi säkert snart :)

Onsdag

Kategori: Allmänt

jaha då var man här igen, igår var jag i motala och fika med jessica och micha:) kolla runt lite, jag hitta en skjal och fransk manikyr det var ju snuggt :) vi tog bussen hem sen efter 1 och en halv timma bara för att jah var tvungen att åka hem och plugga på ett prov som jag ska ha idag, men jag vara så sugen på att sola så jag gick hem till natta och tatta sminkborttagningsmedel haha så kan det gå ibland, hon snor ju mina saker så det är ju inte mer än rätt! vi får väl hoppas att det går bra på provet idag me visst?

nu skiner solen äntligen, det som man har gått och väntat på så länge nu!

jahopp då är det bara två månader kvar till studenten inte äns det, HJÄLP! hur ska jag hinna med allt innan dess? :/ jag hoppas det går som det ska med allt i skolan så jag blir klar med skiten snart. det är ju inte så kul att gå kvar efteråt men det lär nog bli så tyvärr :(

just nu sitter jag i skolan och har lektion, ska snart äta jag hungrar ihjäl snart! hoppas den här dagen går fort för jag alla redan åka hem :)

hm? nån som känner igen sig om jag säger kakan och hummer? vilket par! saknar den tiden med dig, men vi börjar komma varandra närmare nu, och känns helt underbarat, vad skulle jag göra utan dig?