noxiious

Torsdag :)

Kategori: Allmänt

Snart är det helg igen, gud vad skönt!;) På lördag efter att jag har slutat jobba så ska jag och Martin åka ner till sommarstugan som ligger i Fjälla, jag är ledig på söndag så ska bli skönt att komma iväg lite!

Jag måste bara berätta att jag har cyklat idag igen till jobbet, det är verkligen inte likt mig, jag är den där lata typen som alltid vill åka buss, men det ska bli ändring på nu...

Idag hade vi så jäkla kul på jobbet, Hahah det va en kund som skulle prova en klänning, och så kom årets störst spindel :O och både jag och Stara visste inte va vi skulle göra, haha alla fick panik!! men modig som jag är så trampa jag på den. Jag är såå jävla rädd för spindlar, och jag vet att jag inte är ensam om det, det märktes idag!! hahaha

Varför!!!!

Kategori: Allmänt

Jag kan inte sluta tänka på det! Du lovade oss att det aldrig mer skulle hända, ändå så låter du det hända! Jag fattar inte att du kan tillåta det efter allt som har hänt, och allt vi har fått vart med om, dumpa henne!!!!

Ja ni, det är mycket som händer just nu, dessutom kan jag tyvärr inte berätta vad det handlar om, men det är något som är väldigt lessamt, inte bara för mig! jajaja...

Idag har jag jobbat, duktiga jag cyklade till jobbet idag, hahahha, bravo ;) Nu ska jag strax laga mat. Åh jag hoppas att Martin kommer hem snart.

Jag har köpt en supersnygg klänning idag, ni ska få se den, men bara så ni vet så är den mycket finare på! ;)


Köpt på YOUNG 250:-

Måndag

Kategori: Allmänt

Måndag igen då, herregud tiden går verkligen fort!! fast det är skönt. Idag som vanligt så har jag jobbat, och jag känner mig så seg, fast jag inte borde vara det. Det har varit en lugn dag på jobbet, förutom att min linser har skaft hela jävla dagen, lite smått irreterande faktist, ont som fan gör det!

Josse och Linnea kom in på jobbet idag, och dom kom lagom tills ja skulle ha lunch så vi gick och åt på taco bar, eller va det heter? :S och jag som vanligt höll på att slå halft ihjäl mig, ja fattar inte va det är som har hänt med mig, jag slår mig verkligen hela tiden, säkert 10 gånger på en dag. Det är så illa att man inte skämms längre, händer det så händer det, och det bara är så. hahaha

Denna helg som varit har varit helt underbar, jag spenderade helgen med min gulliga lilla flicka Jessica :) Vi åt på en kina restaurange, och bara för att hon är så gullig så va det jag som bjöd på maten :D efter det så åkte vi till Tannefors och hyrde skräck film och köpte massa godis och cola, det skulle blivit utgång, men vi va så förnufftiga att vi tyckte det va bättre att vara hemma och mysa ;)


Love you <3

Help!! :/

Kategori: Allmänt

Hm, vad jag är dålig på att blogga, men jag har haft så mycket att göra :/ ja jobbar verkligen hela tiden, så ja har inte tid med något annat! Idag va ja ledig, men det va bara för att jag skulle till tandläkaren :( ja är så jävla rädd för tandläkaren så det är helt sjukt! så inatt sov ja hos mamma. hihi. Nu har jag precis kommit hem från stan, har varit på jobbet och fått mer tider! och fikat lite.

Nu sitter jag helt ensam hemma, med världens oväder! är hungrig som fan, men vet inte om ja vågar laga mat nu, hm!? hoppas martin skyndar sig hem!!!



Jävla Folk !!!

Kategori: Allmänt

Jag har varit ledig nu, Måndag till Torsdag :) jag skulle igentligen vara ledig hela den här veckan, men Icke, jag blev inringd till jobbet ändå, men det va ganska skönt att jobba faktist.

Måste bara berätta en sak! Idag när jag och Leila jobba, så va det fyra personer som kom in på jobbet, två föräldrar och två barn, medans mamman och pappan höll koll på vart vi titta, så va det ett barn som gick och snodde pengar för Leila, 700 spänn + busskort! Herregud, jag fattar inte att det finns sånna idiotiska människor i denna jävla värld, bara för man är fattig och inte har några pengar så behöver man inte sno för andra, faan ställ er på gatan istället, folk ska vara där dom hör hemma. JÄVLA MÄNNISKOR!!! har varit irriterad hela jävla kvällen på grund av det!

Nu har jag tagit orken att fixa matlåda, ska jobba imorgon 10-16 ;) snart kommer plutten hem, då blir det film och godis, Mumms <3

VARMT!!

Kategori: Allmänt

Jag vill igentligen inte klaga, men satan vad varmt det har varit idag, jag höll på att dö på jobbet :O ville bara hem! men så är det, skönt med sol oxå ;) om man är ledig vill säga. Snart är jag oxå ledig, då blir det massa födelsedagar :)

Idag efter jobbet gick jag och Leila mötte upp hennes syster och hennes barn, tog en fika i den hemska värmen! Imorgon är det sista dan jag jobbar, sen är jag ledig i en vecka;) Guuud vad skönt......