noxiious

Carnival De Paris

Kategori: Allmänt

Idag kom Linda och Frida in till mig på jobbet, har inte sätt linda på 3 månader så det va kul att se henne:) när jag hade slutat jobba så gick vi och fika inne i stan, satt och snacka massa skit :P sen fick dom för sig att vi skulle bowla :) tänkte har ju inte sätt dom på länge så det kan vara kul att göra nått! :) men det va bara massa hocky nördar där och inte så mycket musik, men bowlingen va kul ändå, Jag VANN! haha fast det va ju en självklarhet!

sen åkte vi hem till mig, dom skulle kolla tapeten i vardagsrummet, det är äntligen klart. Nu är det bara att fixa iordning, sen äre inflyttnings fest.

Nu väntar jag på älsklingen min, och att få sova. jobb imorgon ;)

Samba De Janeiro

Kategori: Allmänt

Hallå era grisar!

Åkte till jobbet imorse, blir helt fel när man ställer om klockan, man får sova en timma minder, det gillar vi inte! När ja skulle ha lunch så kom doffe,johanna och mamma in till mig på jobbet, så vi gick till stevs och åt mat:) det va ganska gott där faktist. Måste jag göra om :)

Nu är hemkommen från jobbet/stan jag har fikat med cicci innan hon skulle träna ;) och älskling och hans pappa håller på nu med vardagsrummet snart, imorgon kan vi börja planera hur det ska se ut, Äntligen!

Nu ska jag och Martin åka och storhandla, inte det roligaste med det måste ju göras :/


Söndag

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag i Mjölby hos doffe och johanna :) inatt ställde man ju om klockan så det känns lite konstigt att klockan är så mycket, vakna kl halv ett, fast klockan igentligen var halv tolv. Hatar att ställa om tiden, varför inte ha samma tid hela tiden!?

Doffe och johanna ska snart köra mig till tilda (kusin) jag ska klippa mig idag, har väntat på det hur länge som helst. Skönt att det äntligen blir av :) annars blir det att bara ta det lungt, kan vara bra att vila upp sig ibland.




Stamp on the ground

Kategori: Allmänt

Ja ni, just nu sitter jag här och är smått irriterad! jag skulle ut med en kompis ikväll, och vi skulle sova hos mig, ,men så vart det ett problem för min pojkvän!! Att killar ska vara ivägen hela tiden!

så nu sitter jag här och har så jävla tråkit, vad ska man göra? ne vad ja klagar, men man blir så sur.

Imorgon är jag ledig så det är skönt, ska till mantorp och klippa mig och hälsa på min hund :) sen ska jag en sväng till mjölby för att hälsa på johanna och doffe, har inte träffat broder sen han gifte sig, så det ska bli trevligt.

hoppas ni får en rolig lördagkväll :)



---------

GE MIG!!!!

Kategori: Allmänt

Det här är vad mina pengar ska gå till ;) UNDERBART!!!


Ja tack ;)


Ja tack!!

Hijo De Hombre

Kategori: Allmänt

Nu är det fredag igen, guud vad skönt :) jag har precis lagat mat, och det blev kycklingwok med ris ( Mums) det har inte hänt så mycket idag mer än att jag har jobbat! Och imorgon blir det ingen ändring, ska inte göra något alls förutom jobbet då.

Jag är festsugen igen, men det är inte någon som är sugen på det verkar det som!!!! men det får väl bli en kväll hemma. AAAAHHHH!!!!!!!!

Vi har äntligen börjat med tapeten i vardagsrummt, så nu ska det snart vara klart, och det blir det inflyttingsfest ;)

nee nu skaver mina linser, måste ta bort dom, men hoppas ni får en trevlig kväll ;)

La Copa De La Vida ;)

Kategori: Allmänt

Hallå!

jobba idag till kl 18.00, känndes som en evighet, på lunchen träffade jag danne vi åt på subway och snacka massa skit, det va trevligt. Imorgon börjar jag kl 12:00 så får sova lite längre, kan behövas ibland.

Jag såg precis Andra avenyn och det är så spännande så att jag dör snart!! vill se nästa avsnitt redan nu, va jobbigt det är när man är beroende av ett program! aja jag får la vänta som alla andra till nästa vecka :/

Älskling fixar mat till mig nu, så jag överlever ytterliggare en dag, haha ganska bra att ha en kock i hemmet ;)

Fick även reda på att jag ska till Grekland i augusti hoppas bara att ja kan ta ledigt från jobbet, hoppas hoppas!



Ska snart sova, skööönt!!!

Helgen ;)

Kategori: Allmänt

Ja ni får ursäkta mig, jag får helt enkelt berätta om helgen idag, hade glömt sladden hos carro, men nu är den hemma igen :)

Helgen började väldigt bra, jag va hemma hos carro i mantorp, vi drack och sjöng innan vi skulle ut på krogen. jag hade skitkul, kommer sakna dig carro, det var jäkligt kul med en fest med dig innan du flyttar helt :)

sen tog vi tåget till linköping, carro och dom andra skulle in på harrys, men lilla jag kom ju inte in där, så jag gick och träffade anna på pitchers där träffade jag även många andra så det var mycket trevligt :)

Här kommer lite bilder ;)


Carro och jag :)


Darling <3


Girls :)

Jag :)

Nu ska jag ringa jessica <3 puss och hej!

Hipp hipp Hurra!!

Kategori: Allmänt

Idag fyller min bror 25 år :) herregud vad tiden går fort, hoppas iallafalla att han får en toppen bra dag <3 Grattis till han :)

Idag blir det utgång, party så att det bara smäller om det :) Ses ikväll;)

Coco Jambo

Kategori: Allmänt

Det var ännu en lungn dag på jobbet, mycket skönt! Michaela kom in till mitt jobb idag :) ska träffa henne på söndag : ) förr va man med henne varje dag, men inte nu längre :(

Imorgon äre fest!!!! ska först till mantorp, sen in till linköping igen :) det är många som ska ut imorgon mycket trevligt tycker jag. jag har köpt ny jacka idag, väldigt snygg perfekt nu till våren.

nee nu ska jag snart lägga mig, hörs på söndag igen, puss sålänge :)


Jacka från YOUNG 599:-

In Tuo Figlio

Kategori: Allmänt

Nu har jag lagat mat så jag klarar mig på jobbet imorgon och på lördag! jag har snackat med min älskling (jessica) mycket trevligt, humor så det bara smäller om det :) det har varit en lugn dag på jobbet, sköönt.

På lördag blir det fest med carro som precis har flyttat, så det blir en hejdå fest, kul men ändå inte! det är vad jag ska ängna mig åt i helgen, förutom jobbet då, Bror (Doffe) fyller år på lördag, men kan inte åka dit tyvärr, så det får bli en annan gång :)

ne nu ska ja fixa mig för sängen, godnatt

La Bamba

Kategori: Allmänt

Hallå ;)

I helgen va det full fart på mig och Jessica, jag åkte till henne efter jobbet, så vi fixa till oss för fest, musiken va så hög så att securitas kom förbi oss en sväng, trevligt trevligt! ;) det va Underbart att se henne, saknar henne redan, det är så jobbigt, vill att hon ska va med mig NU!!!!!

Idag va det en lungn dag på jobbet, mycket skönt :) När jag kom hem lagade jag mat, det blev köttfärssås och spagetti ;) och nu har jag pratat med johanna i telefon, vi prata om 80-tals fest! skulle vara kul faktist.

På söndag är jag ledig, så på lördag blir det Party! Längtar! nu ska jag städa och diska, jag har hört att man ska göra det ibland.


Jessica and Mee <3


Jag innan ja skulle åka och jobba

eneledam llednik

Kategori: Allmänt

Hallå alla glada !

Idag har jag inte gjort så mycket, jobbat som vanligt, kom hem vid halv sju, handla lite godis till kvällen, killen jobbar till åtta så ja kände att jag behövde mysa för mig själv lite. Just nu håller jag på med att packa partykläder till jessica, imorgon ska jag till Motala Underbart! träffa jessica, som jag inte har sätt på typ 3 månader.

Packningen är snart klar, och jag ska ta bort smiket och ta ut linserna, sen gå i sängs.jobbet kl 10 imorgon igen.


Jag bjuder på en bild på mig och jessica dagen innan vi tog studenten ;)


Madde (jag) Jessica :)

Banna Mig !!

Kategori: Allmänt

Idag va jag ledig från jobbet, mycket skönt :) Jag och Martin har varit i mantorp och hälsat på carro som ska flytta på lördag :( mycket tråkit! men lycka till älskling.

Helt otroligt min bror ( Emil ) har vart hos oss idag, kolla lite hur vi bodde, och åt mat :) det blev naturligtvis tacos när jag fick bestämma, hehe mycket gott! Emil och Martin klaga på att det va stark, två riktiga torrisar :P
Nu ska jag snart sova, börjar bli lite trött faktist, väntar på att Jessica ska ringa, sen dags för sängen, och upp och jobba kl 10:00 :D

nattinatti med er <3


MiiiG

Latino Party

Kategori: Allmänt

Hallå : )

I helgen blev det fest för min del, ringde till cicci och fråga om det var fest, och det va det ju självklart:) cicci skulle upp och jobba kl 07:00 dagen efter, haha det skulle jag nog aldrig orka, ja kom hem från jobbet och gjorde mig iordning för att gå ut, sen bussen mot cicci och emilia :)

det blev kanon! här kommer bilder :P


Barty :) Jaag :)


Barty :) Emilia och jag :)


Barty, jag och cicci :)


Jo kvällen vad rolig, även att jag inte såg cicci på hela kvällen, men det brukar ju vara så!! haha

Boom Boom !!

Kategori: Allmänt

Ja ni, som vanligt så har jag jobbat, inget nytt direkt. Natta och Jimmy va inne på mitt jobb idag dom skulle på bio, mycket trevligt :) dessutom så fick ja veta att jag och Jimmy skulle gå på bio mä ;) ( bara han och jag, bara så ni vet! ingen natta inte :P) hehe

Jag va så trött dom sista två timmarna på jobbet, rätt som det va så föll en spegel ner på golvet, fråga mig inte hur! rädd satan vart jag iallafall !! då vakna man till lite.

Martin är hos sina kompisar, så jag får sitta hemma ensam ikväll :( det blir godis och film, kan ju va mysigt ;) imorgon ska jag jobba igen, och på söndag ska jag åka iväg till Jessica, Underbart!

nee nu ska ja köpa godis, MuMs ;)


:)

Sorry ;)

Kategori: Allmänt

igår var jag så trött, så jag orkade inte skiva i bloggen :P nu är jag hemkommen från jobbet, håller på mat nu, det blir spagetti och hamburgare, mums ;) igår var jag ledig från jobbet, så jag tog en sväng in till stan, där jag träffade mammsen, och fikade med cicci :)

Jag var tvungen att lämna tillbaka mina skor, som jag verkligen ÄLSKA!! för man kunde tydligen inte ha dom när det var snö ute, så dom paja totalt :( så jag va och köpte nya skor, hitta nästan lika dana, så det va ju tur :P

igår kväll blev det oxå ett samtal med mitt hjärta ( jessica) har inte sätt henne på hur länge som helst, men på söndag ska jag till henne, äntligen då blir det tacos för våran del, Mums ;)

men nu ska jag äta! :D



skopunkten 399:-


dom ser bättre ut i verkligheten;)
skopunkten 349:- 50%

puss haj

Måndag igen då ;)

Kategori: Allmänt

Vilken helg det har varit, det har varit helt underbart :) Min bror (Doffe) har nu gift sig!dom var så fina och så söta, vi gjorde en väldigt rolig grej, önska jag kunde visa för er, men jag har inte filmen änn. men kan försöka berätta lite.

Innan dom skulle vigas, så dansade vi in två och två till en as bra låt, kommer inte ihåg vad den heter nu, men man skulle dansa in lite roligt, aa eller man fick göra som man ville, vi va sex stycken som dansa in, och till sist kom paret in och dansa, dom va såå bra :) självkart fick vi alla tårar i ögonen. Underbart! det bjöds på allt, som ja inte trode haha, jag var på väg till systemet men fick veta senare att vi inte skulle ta med oss alkohol själva. Like it ;)

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, vi fick strömavbrott två gånger, haha lite läskigt sådär :P och som jag trodde imorse så va alla bussar inställda inte så kul, men fick skjus hem så turen kan man ha med sig ibland :)

Nu ska ja snart ringa till mitt lilla hjärta jessica, och så får ni se lite bilder sen bröllopet ;)


Bruden och jag ;)


Johanna och Doffe ;)


Bruden (Johanna) ;)


;)


Älskling ;)
puss hej