noxiious

:D

Kategori: Allmänt

I helgen så åkte jag och Martin hem till Doffe och Johanna och bara tog det lugnt:´ Fick höra på bäbis hjärta i magen, helt underbart, min bror ska snart bli pappa :)

Vi åt god mat, köpte över 2kg godis, så nu blir det inget mer godis på ett tag :P Men igår så fick jag och Johanna sug på tårta bara så där, haha så vi åkte iväg till city gross och köpte en hel prinsesstårta och fyra små prinessbakelser, nog med att Johanna är gravid men att jag kunde äta upp mer än hela tårtan, ha helt otroligt.

Nu sitter jag hemma i Linköping igen, Martin är och byter till vinterdäck på bilen, och jag väntar nu på att Michaela ska komma till mig <3

:))

Kategori: Allmänt

Idag är jag ledig från jobbet :) Så nu har jag fixat mig för att åka till stan med Martin och hans föräldrar. Martin behöver ett par skor men denna gång behövde jag inte tvinga honom att gå på stan, han sa det helt själv haha.

Imorgon blir det myskväll hemma hos Maria med Olivia, vi ska tydligen titta på Hitta Nemo, jag har nämligen fått höra att jag är lik fisken Doris, ska nu se om det är sant :D hehe



Denna bjuder jag på idag :) Jag är såååå GLAD!!!!!

Söndag

Kategori: Allmänt

Denna söndag har jag varit hemma, Martins föräldrar var här och åt mat. Michaela och jag försökte göra rödvinsås, det blev ganska lyckat faktiskt men fy fasen vad det är äckligt! :P

Imorgon börjar jobbveckan, dax igen då 10-14! Sen vidare till Mjölby för att träffa på tandläkaren! Stackars mig asså, jag som är så rädd! Efter det ska jag umgås med mamma och Johanna :)

Väntar på att Martin ska komma hem nu..sen blir det sängen..Natt natt

Onsdag...

Kategori: Allmänt

Jag vet inte vad det är för fel på mig, jag kan inte sova om nätterna längre! Det va ett tag sen som jag sov en hel natt utan att vakna hela tiden...kan det vara för att jag är orolig!? Det är mycket som händer runt om kring mig just nu..jobbigt!

Idag har jag jobbat 10-18!! Så jävla seg dag det har varit, trodde inte jag skulle överleva, hoppas det blir bättre imorgon. Veckorna går fort satan, tur är ju det säger jag bara...orkar inte mer!

Imorgon efter jobbet blir det fika med Olivia, myspys :) på fredag efter jobbet ger jag mig av till Natta och Ellen =) denna helg blir det att ta det så lugnt som möjligt, hoppas allt blir bra snart! :)

Nu ska det plingas till Jessica, efter det ska jag försöka sova..



Hej svejs

:) :)

Kategori: Allmänt

Börjar nu bli på bättringsvägen :) Febern är borta, nu är det bara hostan och förkylningen som ska bort! Jobba på Måndag igen, ska bli skönt att börja igen, på sett och vis!

Imorgon ska jag ge mig iväg till Ikano med Natta och Ellen:´ hoppas jag hittar något fint, ska ju på bröllop på lördag :) Ska även till Olivia och färga om håret, mycket det är som ska hinnas med, lördag morgon är det bara att ge sig iväg till Olivia igen, hon ska fixa mitt hår till bröllopet :) Underbart, tack för det kära du <3

Nu sitter jag hemma och väntar på att få se andra delen av Skilda världar....





Ja ni, har man inga nya bilder får det bli såhär!! Hahahahah

Yes!

Kategori: Allmänt

I söndags var jag hemma hos Natta, det va jätte länge sen man såg dom. Lilla Ellen har blivit en stor tjej nu :D Helt underbart...

Nu denna tidsdag ligger jag hemma och är sjuk, kommer inte att åka till jobbet förns Måndag nästa vecka :( På lördag är det bröllop och dop för moster och kusin, hoppas man mår bättre tills dess :)

Nu sitter jag och väntar på att Martin ska komma hem så man kan sova...hihi




Ellen :)





:)

Ullared

Kategori: Allmänt

Nu får jag skämmas! Skriver inte så ofta i bloggen längre, men hur ska man komma ihåg!? Berättar lite nu vad som har hänt och vad som kommer att hända..

För ett tag sen var jag, Maria, Anna och Martin i Ullared :) Det var helt underbart att åka iväg under bara en dag..Som alltid så hittar man massa saker och ibland inbillar man sig att det är billigt fast det igentligen inte är det, men säger hjärnan det så är det så! :P hahahaha

Vad ni än gör, åk aldrig när det är löning!!! Man kom inte fram dit man ville, man fick stå och vänta på tröga människor som ställer sig mitt i vägen!! Om man hittar utgången så är man väldigt duktig, hahaha, nästa gång blir det en lugnare dag iallafall.






Nya lakarn till sängen :) 119:- st





Nya handdukar :)