noxiious

Mamma dag <3

Kategori: Allmänt

Idag vakna jag kl nio, sjukt att jag kan vakna mellan elva och tolv när martin är hemma! att jag måste ha honom i sängen för att kunna sova ut! haha. Nu väntar jag på att min mammas sambo ska hämta upp mig, så det blir en sväng till mamma, man träffas ju inte så ofta så det får bli under helgen och det kommer bli den mest fantastiska och mysigaste helg någonsin! :)
 
Det kommer nog inte hända så mycket mer idag än att vara hos mamma :p men det blir mysigt på en fredag..
 
Ha en trevlig helg!

Nytt, nytt :)

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en helt underbar dag med Jessica:) hon har varit hos mig i två dagar nu, helt underbart!:) Det blev en sväng på Ikanohuset, måste tyvärr köpa mig en ny vinterjacka och ett par vinerskor, kul..eller inte skit tråkit, jag vill ha roligare saker! Men det är ju sånt som måste inhandlas, så det får väl bli så ;) kosta vad det vill :D
 
Idag vakna jag tidigt, tog en tidig buss hem till Linda och lilla Noel:) söta unge!
När jag skulle ta bussen så höll jag på att missa den! jag började spinga men tänkte sen, nae fan den kommer ju åka, men jag hade visst tur, bussen väntade på mig medans jag sprang lite försiktigt :p
 
Snart ska vi hämta en person som ska kolla på våran lägenhet :) Hoppas den är intressant!
Nu blir det att kolla på halv åtta hos mig;)
 

Hurra hurra hurra!! :))

Kategori: Allmänt

Det är inte så mycket som händer just nu, jag och Martin går och hoppas och är lite nervösa för huset som vi varit och tittat på nu två gånger, vi bara väntar, väntar, väntar och väntar!!
 
Idag gick jag upp kl åtta, shit vad händer, ena dagen sover jag till kl elva! sen sover jag inte alls knappt, så idag har det varit en lugn dag, bara tittat på tv och vilat, kan vara skönt det oxå, men kanske inte varje dag!! Hoppas verkligen att vi flyttar till ett annat ställe snart där det finns människor :))
 
Idag fyller älskade morfar år, och självklart ska jag dit och Martin följer med såklart :)) Väntar in honom nu så vi kan ge oss iväg :-)
 
Har oxå fått höra att hela expert ska läggas ner, alla butiker ska bort nu, tur att jag inte var kvar där, men tycker det är så tråkigt för alla som man känner att dom blir utan jobb, det är väldigt många som blir av med sina jobb nu inom kort :( Lycka till med att få nya jobb till alla er som blir av med expert jobbet!!

Rensning!

Kategori: Allmänt

Idag blev det en dag med min kära vän Michaela, det blev att slänga hel del kläder och det känns så skönt att så mycket är borta, fick massor av plats och nu har jag bara kläder som jag använder "nästan" Michaela fick lite som hon tyckte var fint, känns bra att lite kommer till användning :)
 
Nu ska jag och älskling snart titta på X factor, hörs imorgon! :D

Tvättdag!

Kategori: Allmänt

Nu äntligen är tvätten klar! har hållt på sen kl tio imorse. Nu måste det bara städas lite och jag måste göra mig iordning lite. Igår blev det en mysdag med Linda och Noel, gick en skön promenad och bara babbla om massa roliga saker :)
 
Jag har inte fått veta så mycket om huset ännu, men jag tror att det kommer bli som vi tror, ska kanske inte prata/skriva så mycket om det, men ni vet ju hur nervöst det kan vara när man är så nära på att få något som man verkligen vill ha. Men jag går här hemma och väntar och väntar :)
 
 

Nervöst!

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en jätte bra dag hemma hos Linda och Noel. Det blev mycket snack och en lagom lång promenad :) Nu inväntar jag Anna som ska komma på lite mat och fika, skönt att det kommer någon till mig nu när jag inte har någon bil, forfarande lite ledsen för det, men man kanske får något bättre än det längre fram i tiden.
 
Igår var vi som sakt och titta på ett hus, och jag hoppas verkligen att vi får det, annars kommer jag bli väldigt besviken! Nu har vi hoppats alldeles för länge! Inom två veckor får vi veta om det är vårat eller inte, så just nu håller jag alla tummar, fingrar och tår för att det ska bli vårat! Hjälp mig med det är ni snälla! :)
 
Nu ska jag fixa lite här hemma innan Anna landar här hemma, haha.

Hopp!

Kategori: Allmänt

Nu har vi sålt en av våra bilar och jag får återvänta till bussen kanske tåget, men det gör jag absolut inte i onödan! Jag skulle åka hem från sjukan igår efter att jag var och hälsade på min mamma som jobbade, och det tog mig ta me fan 50 min med bussen att åka hem när jag kunde gått hem på 20 min!! Va är det för omväg dom har börjat med? Shit asså jag kommer hålla mig så länge som möjligt här ikring.
 
Idag ska vi iväg och kolla på ett hus igen, leta leta leta, nu vill jag inte bo i lägenhet längre, roligare och pyssla och grejja i ett hus nu när man inte jobbar hihi.
 
Nu ska jag ska ge mig iväg till Linda och då kollade jag bussen och det skulle ta 15 min till henne, bäst fan det!
Där blir det mycket snack har inte sätts på jätte länge och självklart lite mys med hennes lillkille Noel :)
 
 

Fundersam!

Kategori: Allmänt

Jösses vad dagarna går fort hinner ju inte med någonting känns det som. Igår hade jag en helt underbara dag med Jessica, direkt när hon kom hem till mig stog maten på bordet så det var bara för oss att sätta oss ner och äta, efter det åkte vi en säng till ikano och fika lite, en underbar dag helt enkelt ;)
 
Det är mycket i mina tankar just nu, när man tror att en vän mår dåligt, hur beter man sig då? En vän som alltid är glad och som alltid har brytt sig om andra människor före sig själv, och sen helt plötsligt blir han/hon en helt annan person, helt tvärtom!? Jag känner inte igen dig längre!! :(
Hoppas det blir ändring så snart som möjligt.
 
 

1 September

Kategori: Allmänt

Shit det är redan september! hur fort går det igentligen :) men som sakt tiden rullar på när man har något att göra.
Idag har mamma och hennes sambo varit här på mat under dagen och fika efter det, min älskling är så duktig på att göra både mat och desserter så jag lämnar den biten till honom ;)
 
Men nu är det våran tur att åka till dom ikväll och få mat, haha
så nu ska jag och Martin åka och handla lite godis till kvällen, och bara mysa! :)