noxiious

New

Kategori: Allmänt

jag vakna självklart klockan åtta i morse, just när man är ledig ska man va så jäkla pigg! idag skulle ja iväg och köpa klänning, och det gick super :) ringde till josse och fråga om hon ville hänga med till stan, tilda och hon var redan på väg dit. Så vi träffades på mitt jobb :) så idag blev det lite grejer, niice ;)

Här ser ni vad jag har inhandlat idag :)


klänning till bröllopet, från Young 399:-


vanligt linne (mörklila) från gina tricot 99:-


svart diadem i skin, 40:-


och till sist hög kjol eller va man ska kalla det,
gina tricot 149:-

Det har jag ängnat mig åt idag, kan vara bra att hanlda av sig ibland ;)

hur ska jag hinna?

Kategori: Allmänt

Hm det kan nog inte bli värre, min bror gifter sig snart, och jag har inte fått mina pengar, det är klart det ska krångla just nu. aja man får väl ta det som det kommer.

Nu är ja iallfall ledig hela helgen, guud vad det ska bli skönt! imorgon ska ja till stan och titta på klänning och skor, typiskt mig att fixa allt i sista sekunden. haha

på lördag ska det vara ett tjejgäng och ett killgäng inna bröllopet, så ja får inte vara med martin på hela lördagen typ. men det kommer säkert bli skit kul :) verkligen barty på lördag, niice ;)

snart kommer plutten hem, då blir det bara att mys och se på film :)

Älskar dig Martin <3

HJÄLP !!

Kategori: Allmänt

Att man ska behöva bli så arg! man ska väl kunna ha på spisen,kaffebryggaren,diskmaskinen,datorn,kyl och frys UTAN att proppen går? eller har jag fel!? Det vart helt kolsvart i mitt hem, inget funka verkligen ingenting :/ ååh vad ska lilla jag göra åt saken, jo jag går till grannen och ber om hjälp, haha äkta jag asså.

ringde till martin och var helt förstörd, men som tur är gick allt igång igen, maten och allt kunde ju blivit förstört. Ibland har man oturen med sig.

Idag har jag jobbar till klockan fyra så det var skönt :) Imorgon jobbar jag oxå, men sen är jag äntligen ledig fredag,lördag och söndag :)  Doffe (Bror) och Johanna gifter sig på lördag, inte många dagar kvar nu, spännande :)

nu ska ja dricka upp mitt kaffe, och snart ner och handla lite, och kanske möta linda :)

byebye

jävla skit väder!!

Kategori: Allmänt

Idag fick jag ta en tidigare buss till jobbet, för att ja skulle komma i tid, självklart så kommer den bussen i tid, så jag är på jobbet kl 09:00. Lagom roligt när ja ska öppna kl 10 :/ jag har nog aldrig sätt så här mycket snö i hela mitt liv, man kan inte äns gå ut. När jag skulle hem från jobbet så va alla bussar inställda! ja tänkte börja gå hem men jag hade fan fryst ihjäl :( så jag fick ta en taxijävel hem, som tur var så va det två andra som skulle åka med :) så kag fick betala 40 kr, det va ju gulligt, meen faan vad jobbigt det här är!

får se om jag kan ta mig till jobbet imorgon, kan bli att jag får stanna hemma, skönt det men man kan ju inte planera något direkt! Imorgon kommer michaela för hoppningsvis, hoppas fan att bussarna börjar gå imorgon igen!

TRÅKIT !!

Kategori: Allmänt

Nu är jag så trött på det här vädret, nu vill vi ha sol !!! man blir inte bara trött av att jobba, man blir det av det gråa vädret mä :( det är ju inte äns kul att göra något när det är så dåligt väder, kanske skriver lite mycket om just skitvädret, men min buss kom inte imorse, då blir man ganska så sur!

Ringde och väckte martin, så han fick köra mig till jobbet. jävla skit bussar!!

sådär så glad va jag idag, inte glad alls med andra ord, hoppas det blir bättre tills imorgon.

<3

Kategori: Allmänt

Jag har nog aldrig varit så trött som jag är idag, nu kommer jag få jobba fram till att min bror ska gifta sig, och det är till nästa vecka på fredagen :) nu ska ja faktist sova, så det blir inte så stort inlägg ikväll, försöker skriva mer imorgon!

jessica, ring mig om du ser det här, saknar dig !



jag påväg till jobbet :)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag va jag och martin lediga tillsammans, trode jag ja, vi halv tolv ringer min chef och fårgar om ja kan komma in och jobba kl 13 !! snäll som jag är så sa jag självklart, visst ja kommer. Jag fick reda på att han inte mådde så bra så då är det klart man ska ställa upp. Förhoppningsvis får jag vara ledig på torsdag, men som sakt ja ska inte hoppas på för mycket.

Nu har jag, martin, danne och maba ätit mat, wook med ris och sötsur sås, det var gott men fan vad starkt det va! Nu börjar jag bli vädigt trött, linserna skaver, så det är nog dags för mig att hoppa i säng snart.



Nattinatti :)

Haallåå

Kategori: Allmänt

Igår var det ju som sakt "alla hjärtans dag" den dagen var jag med natta, vi satte oss på ett fik i stan, när natta sågs sig omkring och såg att det i stort sätt bara va massa par runt omkring oss. haha så sa hon,

- vadå, är det typ Alla härtans dag idag eller?

aa ni har kanske sätt det i hennes blogg, men roligt va det iallafall. Sen skulle vi hem till mig och käka, det blev något lustigt som martin hade gjort, någon krydda som inte dög åt mig, men natta tyckte det var gott, det va ju bra det iallafall. Så slipper den lilla fisen svälta.

idag är jag faktist ledig, funderar på att åka till mantorp och hälsa på min hund!! men vet inte ännnu får se vad jag hittar på, åka ner till stan en stund kanske!? hm,





Fisen :)





Jaag :)

Trött

Kategori: Allmänt

Nu börjar jag bli riktigt trött, sitter och väntar på att Martin ska komma hem. När han kommer hem ska vi se på nya Beck filmen, får se om det är något att ha, imorgon ska jag jobba, som tur är så jobbar ja bara i tre timmar. skönt!

Carro och hennes barn var här ikväll och åt mat, potatisgratäng och oxfelé blev det, mums mums :)
Imorgon är det Alla Hjärtans Dag, önska att ja kunde bry mig, men det går inte, ingen putte här hemma ändå.

nee nu ska jag ta ut mina linser och ta bort mitt smink. godnatt !




Diseny on ice :)

Kategori: Allmänt

Är ledig denna lördag, men självklart så kunde jag inte sova mer än till kl halv tio, typiskt när man är trött och vill sova! Nu har jag precis ätit frukost, och snart ska jag göra mig iordning för att jag ska med carro och hennes två barn till Diseny on is, ska bli intressant att se :)

Carro älsklingen kommer att flytta nu till Loftahammar, hon har fått jobb där, det va ju faktist jätte jätte bra, men guud vad tråkit att du ska flytta :( kommer sakna dig så himmla mycket <3