noxiious

Måndag

Kategori: Allmänt

Ännu en ny vecka, fan vad fort tiden går. jag sitter i skolan med ont i halsen och lite feber men ja ska hem kl 12. jag gick till skolan för att jag ska på bio med min pojkvän vi är ett halv år idag :) vi ska se den nya valender filmen, men efter det ska jag hem med en gång och sova!

jag ska söka två jobb i Linköping, jag tar resten en annan dag, orkar verkligen inte när jag är öm i hela kroppen :( fan att man ska behöva bli sjuk nu igen, jag har inte tid med det. men ja kommer nog va i skolan fast jag är sjuk, :(

Älskar dig Martin Engdahl 26/7 - 08 <3

tjosan

Kategori: Allmänt

änu en dag i skolan som snart är slut :) det är ju tur att det går fort, vill bort från skiten nu. men man får stå imot och det är ju synd.

igår tillbringade jag kväll med natta, vi åkte till mobilia och handla lite, sen åkte vi hem för att natta skulle kolla på unga mödrar, som hon absolut inte får missa:O hehe, sen så blev det bara lite skitsnack och gick hem kl 9 typ.

när jag kom hem ringde jag först jessica men inget svar :( men jag ser henne ju varje dag som tur är :) <3
nu ska jag snart hem och då ska jag va med michaela och sen kanske ta en promenad med natta, men min plutt kommer ju ikväll me, så jag måste faktist va med han eftersom han jobbar hela helgen så det är ju lite jobbigt faktist, men men så är det när folk har jobb, på tal om det så måste jag söka sommarjobb. men det hoppas jag att det går bra =)

Men puss

Onsdag

Kategori: Allmänt

hm? okej, det va inte så farligt igår som jag trode, det gick fort och det gjorde inget ont eller nått annat, det är min mage ja pratar om den har varit så dum den senaste tiden, så jag var tvungen att åka och göra ulltraljud, men det verkar inte va nått fel alls!

nu sitter jag i skolan med jessica hon har engelska och jag sitter vid den här tråkiga datorn och inte gör ett piss, men jag har ju lite som borde göras :/
Min lilla pluttinutt sov hos mig, så söta de är när de sover va ? :P kommer sakna min pöjk nu, vi ska inte ses förns nästa vecka, eftersom att han jobbar 10 timmar varje dag till på söndag, verkligen skit kul "inte"

Helgen är redan planerad:
cicci kommer på fredag och ska sova hos mig:) så det blir barra mys och film
och sen på lördag ska jag på inflyttningsfest hos min kusin, sen är det barra söndagen kvar, så då ska jag sova:)

men puss

kväller

Kategori: Allmänt

Tjena!
nu sitter jag hos doffe (bror min) och är skit trött men jag kan ju inte sova nu, fast ja skulle vilja. vi va nyss och åt jätte god mat hemma hos johannas syster, men vi gick hem inom kort.

jahopp imorron gäller det, att jag ska behöva va så rädd hela tiden hur fort det är något, men det måste ju göras.
men nu ska jag nog ta ett bad, sen kolla tv och ses sova, ska upp tidigt till motala imorron kl 10, så ingen skola för min del :/

men puss

Måndag igen då

Kategori: Allmänt

Nu så sitter jag i skolan och har lektion, sista lektionen för dagen:) efter skolan ska jag hem till doffe (bror min) ska sova hos han inatt för att jag ska till Motala imorron och undersöka min mage, jag är faktist lite nervös men det ska nog gå bra :) så det blir inte så rolig dag imorron men så är det när det är problem hela tiden :(

Igentligen skulle jag ha varit med Natta men så blev det inte, hon blev sjuk :( men ingen av oss kunde, men får väl hoppas det blir bra snart, vi bor ju som sakt typ grannar =)

i helgen blev det fest med jessica, men jag klanta mig lite så vi fick åka hem, och det var ju synd, sen på lördagen så var vi sega och trötta, så det blev bara godis, popcorn ships och jornötsringar, jag har nog aldrig kännt mig så dålig, men sen myste vi bara spela kort kolla på film, och sen kom mich me på besök trevligt trevligt =)

Pusspuss

Fan vad rädd jag va :O

Kategori: Allmänt

igår när jag kom hem från skolan, så såg jag en gubbe i mantorp som gick och hota alla med kniv! han hade stannat en bil och han i bilen  drog han kniven mot, men inget allvarligt hände, men jag vart så jävla rädd, jag barra vände och gick ett annat håll hem! gubben var helt blodig i ansiktet! usch

när jag var hemma så va det en polisbil som stog precis vid mitt hus, men sen kom ytterliggare två polisbilar, så sex poliser var tvungen att säga till gubben att han skulle lägga ner kniven, men det gjorde han inte så en polis tog fram sin pistol och ricktade den mot han så jag trode dom skulle skjuta honom men så blev det inte som tur var!

Men sen kom iallafall ambulansen och tog han till sjukan!