noxiious

Madde och Madde :)

Kategori: Allmänt

Igår åkte ja till Madde i mjölby efter att jag har varit hos min broder. haha då kom ja till madde och åt lite påskmat mums;) sen åkte vi hem till mig, va ute och gick kl 00:00 det va väldigt väldigt skönt. men vi vart trötta efter det så vi drog på en film sen somna ja men madde kolla tror ja :P


Madde och Madde:
Härligt, kom för fan, aaaa, förstår du ;)

bara vi som föstår men kul är det som fan haha :P



Sen vart det promenad igen på morron, madde går aldrig upp så tidigt som vid kl:09:30 haha men ja fick upp henne. Helt jävla otroligt:) men nu har hon åkt hem, så nu är man ensam med en hund som går mig på närverna. men det är ju tur att han är söööt :)

Mums ikväll blir det Tacos ;P

Mjölby :)

Kategori: Allmänt

Idag har jag vart hemma från skolan, det va ganska skönt faktist :) så ja va hemma och tog hand om vovven och städa hela mitt hem. för det finns ju vissa som inte hjälper till ett skit, fan vad sur ja va.

Men nu har man kommit till Mjölby och är hemma hos min bror som fyller år imorron :=)
GRATTIS PÅ DIG :) tänkte städa hans lägenhet så den blir fin till hans födelsedag ...

Looov <3

Kategori: Allmänt

Idag vakna ja kl 05:00 väldigt tidigt faktist, men det va ändå ganska skönt. jag tog tidiga bussen till skolan, för att ja skulle simma. Alla var tvungna att simma 200 m fy fan vad jobbigt det va. sen hade vi nån avslappning men den orkade ja inte vara med på eller ja stack efter 40 min typ. Så nu sitter ja i skolan och väntar på bussen.

Mamma är i Thailand vad skönt för henne, så nu är man ensam hemma i två veckor, faktist ganska skönt.
Ska kanske sova hos bror min imorron, han fyller år på torsdag så ja ska hjälpa honom med att städa lite :)

Idag börjar mitt lov, nu är man ledig i nästan två veckor. så nu blir det la att bara ta det lungt och vara med mina små vänner<3

Fan

Kategori: Allmänt

Det här vad ju jävligt kul, att komma till skolan en sån här onsdag morron när man inte ska ha några lektioner, det är ju kul om man får reda på något innan man åker till den här långa vägen till Vadstena. så nu sitter ja o jessica o har skit tråkigt verkligen, men vad ska man göra. väntar på att bilden ska börja o det är den tråkigaste lektioen som finns tror ja. men skiten måste göras. 

Nu orkar ja inte mer, vad har hänt ja fattar inte?  

Mjölby

Kategori: Allmänt

Ikväll åkte ja till Doffe min bror, jag ska nämligen till körskolan imorron och plugga lite det blir mycket närmare om ja sover hos han :) imorron ska ja även till dackeskolan som ja inte har varit på sen typ 2 år sen. Men ja tänkte hälsa på mina vänner som går där :) nu ska ja snart sova, ska upp tidigt imorron.

men ja ska ta mig en cigg först innan ja ska sova :)

Träning :)

Kategori: Allmänt

I måndags åkte ja in till motala för att ha vattengympa, det hade vi i 45 minuter det va jätte skönt efter när man kommit hem. Idag vart det träning med Jessica i 1 timma och 5 min, vad det känns skönt med allt nu, med träning, mat o allt. Nu behöver ja inte tänka så mycket på allt som påverkade mig innan. Men det känns iallafall skit bra. Allting går framåt med det som ja håller på med, och det gör mig både lycklig och glad. Ni som är mina vänner vet vad ja skriver om. jag tycker inte att ni som inte känner mig ska veta alla ditaljer.

Men nu ska man hem om 1 timma fan vad skönt :)
Ledig imorron :) Underbart !

lördag

Kategori: Allmänt

igår var ja på praktiken, ja o natta skulle montera en hamock men det gick inte så bra tjejer ska ju igentligen inte ge sig på som är för killar :P men ja fick åka hem med halv fyra bussen så det va skönt, sen på kvällen åkte ja till Madde i Mjölby, vi kolla lite på film sen la vi oss och sov. Det var länge sen man va med henne så det va jätte kul att träffa henne :) idag har vi varit inne i stan hela dagen och kollat på massa skit :)

men nu ska ja snart åka hem, ikväll blir det bara att ta det lungt.

Kul och ses Madde :) och GRATTIS till ditt körkort :)