noxiious

Söndag,26 November 2009 :)

Kategori: Allmänt

Idag vakna jag halv 12, ställde ju om klockan inatt, gud vad skönt att få sova en timma längre, inte så mycket men det är ju ändå något lixom :)

Igår blev det lite shopping, väldigt nöjd med det, det blev 3 väskor för bara 599:- och det är va en väska kostar igentligen, väldigt bra pris tycker jag, det va nämligen 50% på dom:) jag har blivit en person som älskar att handla allt annat än kläder just nu! tyvärr är min kamera är på lagning så jag kunde inte ta några blider idag, men väskorna kommer upp så småningom :)

Idag åkte jag och älskling in till stan, kollade runt lite till våran lägenhet :) jag flyttar den 1 Januari längtar väldigt mycket till det faktist. Skönt att komma hemifårn så jag kommer att bli en Linköpingsbo sen.

Det va en olycka idag på mototvägen mellan mantorp och sjögestad, det va tre blilar som hade krockad så inte bra ut alls, en bil hade kört ner i diket helt förstöd, sen en bil som hade blivit påkörd bakifrån och en bil som hade kört in i ett räcke, 3 ambulanser och en polisbil stog där, inte bra det där, inte så kul att se heller.

Ikväll blir det mys mys och inget annat.......

Och lycka till med dejten hjärtat ;)




fredag igen då :)

Kategori: Allmänt

Herregud, redan fredag igen dagarna gå så himla fort :/ kom hem för en liten stund sen, har precis ätit och ska snart titta på Idol, finns ju inte mycket mer att göra. Jag ringde natta förut och fråga om hon ville mä ut på krogen ikväll, men jag fick ett NEJ såklart. Hade vart kul annars, känns som jag aldrig går ut längre, hoppas det kan bli nästa helg iallafall.

Jaha nehe, det va en tråkig kväll, vad ska man göra?

kanske prata med Jessica hela kvällen, kan ju vara trevligt :)

Jag vill ut ikväll!!!!!!!!!!!!