noxiious

Va på stan med michaela :)

Kategori: Allmänt

Michaela kom till mig tidigt idag för att vi skulle åka till stan, skulle kolla lite Jobb och praktikplats. Jag har äntligen fixat ett jobb :) så nu behöver jag inte hålla på att söka så mycket, men det kan va bra att göra det ändå! så idag har jag åkt fram och tillbaka till stan 4 gånger, men det lönade sig att göra det :) Det är vad jag har ängnat mig åt hela dagen. Nu ska jag snart hem till Carro och dricka kaffe :)

Imorgon blir det att åka till Arbetsförmedlingen, så allt blir klart!.....



Jag :)....                                                                

Ikano med hjärtat :)

Kategori: Allmänt

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra dag, det har iallfalla jag haft :) Idag åkte jag och Jessica in till stan för att kika lite, och som alltid hittar vi en massa saker, t.e.x igår hitta jessica ett par skor, ett par byxor och en fest topp för ett väldigt bra pris!! kan det bli bättre? nae jag tror inte det!!:) men ibland kan man ju få för sig att man inte bara ska sitta hemma, så vi åkte in idag mä, och jag hittade två par örhängen, två naglack och två jätte fina hårspännen! Så det va ju bara för oss att åka hem och fixa naglara, och det blev också väldigt snyggt om jag får säga det själv.


Som en del kanske vet så kan jag och Jessica få väldigt kontiga saker för oss, haha

Jessica: Asså gumman, du menar väl inte att du ska ut på stan utan läppglans?

Madde: Asså hjärtat, man kan ju absolut inte gå ut utan att ta på sig läppglans!

Jessica: Asså herregud, jag har minst tio stycken läppglans i min väska!

Madde och Jessica: Oh my god!!!!


ute på stan

Kategori: Allmänt

Jag var idag tvungen att åka in till linköping, skönt att komma iväg lite faktist, det va väldigt mycket folk på stan idag, vissa av dom hade säker inga tv-apparate hemme, så mycket som dom glodde!!!

Jag måste bara säga det, jag hatar folk som sitter och glor i 15 min på väg hem med tåget! Hallå? finns det inget annat att titta på i den här världen?.....

Idag blir det bilder:) ser lite roligare ut då :)



Hemma och slappar

Kategori: Allmänt

Idag vakna jag halv 10 och tog det ganska lungt, kan vara skönt ibland. Idag är man hundvakt lite, mysigt:)
Jag skulle ha vart iväg och söka jobb idag, men jag känner att det är nog bättre att åka in på morgonen än att sitta åka in så att man är där halv sex, precis innan dom stänger, inte så bra kanske, eller ja vet inte. Det får bli imorgonbitti istället.

Jag hoppas att Jessica ringer snart, tänkte att hon skulle komma till mig imorgon :) jaha men nee finns nog inte mycket mer att skriva nu....hoppas alla ni som läser har haft en bra dag? :)


Jag och Jessica fick visas i min blogg idag :)

Ute på vift idag :)

Kategori: Allmänt

Idag har jag och martin varit på arbetsförmedlingen, känns skönt att det är klart nu :) man slipper ju att tänka på det mer då! :) sen åkte vi till linköping för att vi skulle hem en sväng till martin, känns skönt att komma hemifrån lite. Det jag och martin har ängnat oss åt va att gå i skogen och plocka svamp, haha, men herregud vad mycket det finns nu, ganska så gott faktist :) Nu är jag lite trött på att inte lägga ut några bilder, det ser så tråkit ut, men jag har tyvärr inga bilder på denna dator, och min skitdator håller på att bråka med mig hela tiden, så den vill jag inte än se. Jag tror att den håller på att gå sönder! :/

Nu sitter jag hemma hos martin, vi kollade alldeles nyss på Andra avenyn, har blivit sådär halv bra, men det går att titta på! :) Nu hoppas jag att vi snart kan åka hem till mig, så att jag får sova jag är så jävla trött!!!

I helgen kommer Jessica, längtar så mycket efter henne, fan att man ska bo så långt bort från henne :(
Men lilla jag ska ju faktist flytta om 3 månader, så jag hoppas det blir bättre då :)

Jag måste bara berätta att min bror har flyttat, och det är helt underbart!:) för fy vad jobbig han kan vara, eller vad säger ni som vet vem han är? hehe hejdå till honom!

ne nu slutar ja skriva, blir så tråkit när det är mycket text men inga bilder....

hej hej på er

Sjuker

Kategori: Allmänt

Jahaja direkt när man kommer hem från turkiet, då ska man självklart bli sjuk, eller aah lite halvt, vet inte om man ska säga att man är sjuk när man är lite förkyld? jaja man får väl hoppas att det går över :)

Idag kom min kära vän Jessica hit, har inte sätt henne på skit länge, känns som om att det var ett halvår sen! men det va roligt att se henne, min lilla sjukling hoppas hon blir bra snart :)

Imorron flyttar bror min, tro det eller ej, men fy fan vad skönt det kommer att bli! kommer inte sakna han ett dugg och det tror ja inte någon annan heller kommer att göra! :P

Nu kommer snart micha hit :) så ja får skriva mer i bloggen imorgon

hejdå på er