noxiious

Onsdag ;)

Kategori: Allmänt

Jahni, kom hem från jobbet för ett tag sen, det har varit en skön dag idag faktist, inte så inihelvetes varmt! Det är så jobbigt att stå i en butik när det är 30 grader ute, men det är ju sånt man får leva med :P

Va en sväng på stan innan ja skulle åka hem, så jag handla en parfym och hårspray! Imorgon måste jag köpa presenter till halva släcken. kul när 4 st fyller på samma vecka :P hahaha

Natta och Jimmy kom förbi mig idag =) har inte sätt dom på flera månader känns det som!! så det va trevligt ;)

Snart är det dags att sova igen, skönt!

godnatt :)

Stereo Love

Kategori: Allmänt

Ingen rolig helg det här :( första midsommar som ja är sjuk, har inte gjort mer än åh kolla på film och pratat i telefon!! Idag skulle jag och martin åka och äte med hans familj i bergs slussar, men det blidde inget för mig, så han åkte iväg själv. Trååkigt!!

Idag/ikväll har ja bara kollat på film och myst med älskling :) hoppas ja blir frisk så att ja kan jobba på måndag :)

Oj oj..Om en vecka fyller jag 21 år :O jag fyllde nyss 18 lixom!! Herregud!!


Hoppas min pluttis kommer snart :)


=)


=)

Shiti biti ;)

Kategori: Allmänt

Hallå alla glada :)

Idag har jag jobbat som vanligt, och för er som undrar vart jag jobbar, så är det en klädbutik i stan som heter Young! Ett jobb som jag trivs skitbra med :) Inget klaga på iallafall.

Idag har jag, Martin och Niklas varit på Ikano, Vi handla lite till hemmet, det inhandlades sko+hatthylla, och en lampa till vardagsrummet, äntligen börjar det se lite hemtrevligt här hemma ;)

Snart är det midsommar, och jag och martin ska nog ner till stugan, kan bli trevligt :) Denna helg som kommer nu är jag ledig, då kommer erica och vi ska baka något gott förhoppningsvis, hon skulle bestämma, så får se vad det blir ;)


Solen <3

Kategori: Allmänt

Äntligen fiint väder ;) Tråkigt bara att man jobbar sånna underbara dagar, men så är livet människor ;) Jobbat idag, Underbart:) Har inte gjort så mycket med, gjorde en kaffe när ja kom hem, hahaha "Intresseklubben antecknar"

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, ska snart sova, är lite trötter faktist.

Vad händer på Midsommar?



:)

Jericho

Kategori: Allmänt

Ännu en dag avklard :) Träffade Michaela på stan idag, så vi umgicks under tiden jag hade lunch :) Imorgon ska jag börja jobba med mamma, haha joo det är sant hon ska jobba med mig på mitt jobb i några dagar nu, så I´m the boss ;) hahaha!!

Nu har jag precis lagat mat till mig och mamma tills imorgon, det blev pasta och köttfärssås ;) tar inga tider att göra, tänkte att jag skulle vara lite gullig för en gångs skull :=)

Nu sitter jag och väntar på att Martin ska komma hem, det är som vanligt, min tusse är aldrig hemma :( Underbart väder har det varit idag, tråkit att man ska behöva jobba när solen skiner, men sånt är livet ;) hehehe

Här är bild på mig sommaren 2008, 2 år sen, tur att tiden inte går fort!!

J`E Ai Marre

Kategori: Allmänt

Idag började jag jobba kl 12 :) det va skönt att få sova lite, men gud vad jag älskar mitt jobb ;) efter va jag och handla lite, samtitigt som jag höll i en stor väska och en påse, och pratade med Linda i telefonen, det va inte lätt asså! hahaha

Jag skulle sola idag, men nae, jag ångra mig :P så jag tar solningen imorgon istället! Nu sitter jag och väntar på att Linda ska ringa, och att min älskling ska komma hem:)


Idag bjuder jag på en bild på mig och Michaela, när vi jobbade som Clowner på hamnfestivelen förra året ;)


Snyggingar ;)

Måndag

Kategori: Allmänt

Hallå folket!:)

Jag har inte haft någon tid att skriva i bloggen, ber om ursäkt för det, Det är mycket jag vill berätta för er, men kommer inte på allt just nu.

Iallafall nu är det en vecka sen jag och min älskling jessica festa, tror ja : ) så jag tänkte att ni skulle få se lite bilder sen den kvällen, Underbart! Två sexiga brudar, dää niiii =)

Michaela sov hos mig inatt, träffar henne inte alls mycket :( men man får ta den tiden man har, så igår va vi i stan och handla lite kläder, och möbler till balkongen, Martin plutten va även med oss :)

Idag har jag jobbat, har varit en seg dag faktist, men som sakt, det är ju skönt att jobba =)

Nä nu lägger ja upp lite bilder, så får vi se när jag har tid att skriva nästa gång!! pusssss


;)


jessica ;)


:)


Sådär ja, jessica har alla bra bilder, så det får ni se en annan gång =)