noxiious

Love and Love

Kategori: Allmänt

Jahaja, idag är det fredag igen, värst vad tiden rinner iväg, helt sjukt faktist. Just nu sitter jag och tittar på Idol, det är väl sådär nu, dom som va bra har åkt ut, så lite långtråkit är det nu. men men vad ska man annara göra denna fredagkväll, ingen jessica och ingen martin :( så är det ibland, få sitta hemma med mamma och kolla på tv, kul?

Imorgon blir det party med jessica, vi kommer att världens roligaste kväll, nu har vi inte sätt varandra på jätte länge, så det blir nog lite extra roligt då. visst jessica? paket till dig när du kommer, spännande va? hmm, va kan det va?

Jag tror inte det finns två människor med så dålig humor, jag och jessica, herregud!

J - Hörredu KRISTINA? tyst!

M - KRISTINA? nu får du vänta!

haha, ingen fattar säkert, aja som sakt väldigt dålig humor!

<3

Kategori: Allmänt

Jag har fått reda på att min bror och hans tjej ska gifta sig :) det va som att man fick hjärtslillestond! Herregud kan inte fatta att det är sant, brosan ska gifta sig, jag trode johanna drev med mig när hon berätta det. Så nu väntar man på att få gå på bröllop :)

Idag har jag hämtat carros barn på dagis, Oliwer tyckte inte att det va så kul, han tyckte ju naturligtvis att hans mamma skulle hämta honom, men det gick bra sen när vi skulle hämta systern (Lowa) så det är vad jag har gjort idag i stor sätt, druckit kaffe med carro, och sjävklart pratat med Jessica i telefon :D

Nu går jag bara och väntar på att klockan ska bli nio, Andra avenyn får jag ju inte missa :)



Herregud, saker som ska hända hela tiden!!

Kategori: Allmänt

Herregud, idag va det världens liv i linköping, det va en kille som var helt nerdrågad som sparka sönder ett fönster inne i stan, helt sjukt va det. Han vart irriterad på en som satt och väntade på bussen, så han sparka sönder ett stort glasfönster. Fyra personer sprang efter honom, så han fick gå tillbaka och snacka med polisen, som tur va så tog polisen med han. Att människor kan vara så sjuka i huvet. jo men visst vet ni, så kan det gå ibland.

Haha igår va jag med natta, vi satt hemma hos mig i mitt kök och kollade på massa bilder sen förr i tiden. Rätt som det va så höll jag och natta på att hoppa upp i taket. Jag har nog aldrig blivit så rädd i hela mitt liv, det barra braka sönder något i huset, ja tänkte att nee det va inte hemma hos oss, det va säker något på övervåningen hos grannen, men nae inte de.

Vi kollade överallt, och i vårat badrum så hade en hylla åkt ner på golvet, saker låg på golvet, och handukar låg i toan haha herregud, hur ofta händer det lixom?

Nu väntar jag samtal från jessica, och nu ska ja kolla klart på Idol :)




Finner inga ord

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag hemma hos natta, vi har precis ätit mat. Det vi har ängnat oss till idag va att gå till ICA, trevligt trevligt :) Jag har precis fått linser och det tog mig 3 timmar innan jag fick i linsen i högra ögat, men när jag väl kom hem till natta så gick det självklart. men det är ju tur att jag ser nu, haha

Ikväll kommer martin till mig, så det blir mys mys med han ikväll :) och självklart så får jag inte missa Andra avenyn blir bara mer spännande för varje gång.

Inte långt kvar tills jag flyttar nu, på söndag blir det att åka och kolla på grejer till lägenheten. fan vad kul och skönt det kommer bli att flytta. bort från all skit.

Natta sitter nu i sin ensamhet och kollar på tv, haha ja ska umgås lite med henne nu innan jag ska åka hem igen.

Natta är en gris!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Idag vakna jag upp hos doffe, trött som ett as. Inatt vakna jag av att jag hade sträckt hela nacken, fy fan vad ont det gjorde. Senare när jag hade gjort mig iordning ringde jag till natta och bad henne att följa med mig att ta spruta, men icke, jävla kärring på vårdcentralen sa att vi inte fick för att vi inte va med i riskgruppen, men vem fan bryr sig det va ändå inget folk där.

jag och natta åkte hem till doffe och jag åt mat, och natta fick en kopp med nudelspad, säkert jätte gott för henne.
En annan sak som va lite kul va att nathalies pojkvän inte va så bra på att köra bil, han körde mot enkelriktat så vi höll ju då på att skämmas ihjäl, natta satte huvet mellan knäna när det kom bilar som skulle köra förbi. mohahahhah

nu sitter jag med henne och inte gör ett jävla skit. kul! nej

Här får ni en bild på mig och cicci sen i lördags :)