noxiious

Wiiiee :)

Kategori: Allmänt

Jag glömde säga att jag har en ny mobil :) haha ingen gammal rutten mobil längre:P


Nice va? :) den har jag :D

Fredag

Kategori: Allmänt

Idag började jag jobba kl 10, men som vanligt så var bussen försenad i hela 15 min, lagom kul att stå ute i kylan och frysa ihjäl, tur att det inte är kallt ute!!! linda och jag gick självklart och fika som vanligt :) och snuttan bjöd mig på en latte :) kvällen blir la inte så rolig, ska göra matlåda tills imorgon, sen gå och lägga mig. Ska upp igen kl halv åtta imorgon, herregud, vad trött ja kommer att vara, men men så är det ju. nee nu ska ja göra mig iordning för sängen :)


Linda :)



Madde :) (Jaao)

NYTT

Kategori: Allmänt

Idag är jag äntligen ledig, gud vad det är skönt! vakna vid 11 och nu snart ska jag och martin åka till min pappa som fyller år :) Pratade precis med jessica, att man kan sakna någon så mycket. Har inte sätt henne på flera månader, men upptagna som är så får vi ta det som det kommer. Ska bli kul att se hur hon bor sen, min lilla tuttelutt ska flytta.

Jag har varit väldigt shopping galen, det är nog inte så bra att jobba i stan, se massa fina saker varje dag! men iallafall så har det blivit två nya väskor, ett par byxor, ett midje skärp, och ett par nya skor :) (skorna såg nu i förra inlägget)  kan ju vara bra att handla av sig lite. Bilder får ni se en annan dag, kameran dog och jag hittar inte sladden som vanligt haha:P

nee nu ska ja fixa men sen åka till pappsen. Bye

Skor!!!

Kategori: Allmänt

Jag har äntligen köpt dom skor som jag spanat in i tre veckor snart, turen hade jag med mig, när jag gick in på dna inne i stan så såg jag att det va -50% i nästan hela butiken:) så jag provade självklart skorna, haha va lite tveksam men va är det att tveka över. Jag skulle säker ångra mig om jag lämnade tillbaka dom.

Dom senaste dagarna har jag jobbat, och fikat med linda :) mys med henne varje kväll, kan vara skönt att koppla av efter jobbet. Imorgon är det bara att åka till jobbet igen, sen träffa linda. haha vi ska baka igen fast blåbärspaj den här gången, hoppas att den inte blir lika misslyckad som våran tigerkaka vart. Bild på den får ni se imorgon.


Underbart! ord.pris 699:- NU 349:- Biiiligt :)

Fredagsmys :)

Kategori: Allmänt

Precis kommit hem, jag och Martin har varit och handlat, ikväll kommer martins bror och hans tjej, vi ska käka och dricka vin, lite mysigt sådär :) och självklart blir det godis och ostbågar :D som jag inte får äta :/

Nu har jag bara 2 kg att gå ner, så inget godis eller ostbågar till mig tack!! :P

Vissa gånger har man otur!

Kategori: Allmänt

Ja vart ska jag börja hörreni. Igår skulle linda varit hos mig vid 13, men nae hon kom vid 15 stället för att hon va så lat att hon låg och sov :O haha men hit kom hon iallafall, då började vi att laga mat potatisgratäng och kyckling blev det, oooh fyy fan vad gott det blev, det trode jag aldrig faktist.

Sen den där jäkla tigerkakan, den vart inte så jätte bra, smeten va ju bra, men när den va klar! ne den var ju inte alls hård eller så!!



haha jag kom på dig!!



jätte fin, eller?:S



haha där ni, sån fin kaka har ni väl aldrig sätt! :P

Mat och Tigerkaka

Kategori: Allmänt

Haha jag och Linda ska laga mat, hur nu fan det ska gå, med alla konstiga saker vi har här hemma, men det blir iallafall potatisgratäng och kyckling :) sen ska vi ge oss på Tigerkaka som jag aldrig har gjort förut :P haha
jag måste ju ta det lungt, inte bra att brusa upp för mycket när man inte mår bra :( Madde bli frisk nu!!!!!

Snart är kommer hon, måste fixa lite innan!!


Lördag!!!

Kategori: Allmänt

Det här va ju en rolig lördag, martin jobbar!! vi har fortfarande ingen tv, så jag går i väggarna snart.
Om jag inte hade varit sjuk, så hade ja faktist festat ikväll :)

Kanske att Linda kommer till mig en stund sen!! :)



Sjuk !!

Kategori: Allmänt

Jo men det här var ju roligt, både Martin och jag är sjuka, jag som inte har tid med det. Men det stoppar inte mig. Idag ska jag till stan om jag inte mår väldigt dåligt. Att ha feber och vara förkyld stoppar inte Martin heller, han ska iväg och jobba kl 10, stackare!

Älskar dig Martin Engdahl <3


Madddeee

Kategori: Allmänt

Hahah mamma ringde imorse och sa att jag inte skulle gå ut för att det är så kallt ute. Men man kan ju inte bara sitta inne hela dan, visst ja ska plocka i ordning lite i lägenheten så jag och putte får lite i ordning :)
Martins mamma och pappa kom och väckte mig, det va väl lika bra dä, annars kanske ja hade sovit hela dan :P haha
Ringde Jessica sen, hon mådde inte så bra, så ingen jessica idag :( Blir att städa och handla sen,
Kan vara skönt det mä :) Bara att kylan måste försvinna nu, så här kan vi ju inte ha det.......



Svin kallt!

Kategori: Allmänt

Fy fan att det ska vara så kallt att man knappt kan vara ute! Jag bara längtar tills sommaren är här : )
Martin har precis lagat mat åt mig, är han inte söt? jo visst är han det! haha
Imorgon kommer Jessica så får se vad man hittar på då, ja ska krama sönder henne först, stackars henne. Livet kan vara hårt ibland :)

Och jag vill bara veta varför man ska behöva bli så sur/arg hela tiden? Jag förstår att ingen kan svara på den frågan!



Äntligen !

Kategori: Allmänt

Haha äntligen har jag hittat sladdjäveln till kameran, så nu har vi bilderna från nyår. Fast aah i stort sätt bara bilder på mig och natta haha :P

Idag va jag inne i stan och bytte mina skor som jag köpte för en vecka sen, dragkedjan gick sönder på bara 4 dar, det va ju vädigt bra kvalité. Jag och Martins mamma va och kolla lite, fick en jätte fin tröja av henne, faktist väldigt fin, snällt av henne jue :) Sen har jag gjort i ordning lite i lägenheten det är fortfarande väldigt stökit men det tar ju tid innan man får i ordning.

Nu sitter jag och skickar bilder från nyår till natta, och är med martin,danne och mabba :)

Här får ni se lite bilder från nyår :)

Trött och Stök!

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från stan :) Ska bara berätta att jag trivs skit bra i lägenheten inget fel alls, skönt att komma bort från Mantorp :) Vill gärna få iordning men det kommer att ta sin lilla tid, men så är det :P

Jaha jul och nyår har passerat, guud så skönt! Nyår va ganska lyckat faktist :)(Men aah Kunde inte bry mig mer) Ja och natta sågs inte mycket under kvällen, men grattis till henne som såg nyårsraketer det här året, haha kors i taket! :P

Stackars människor! det ända man kan göra det är att garva!

Martin jobbar, sitter här nu och väntar på att mamma, ronnie, johanna och doffe ska komma :) ska fixa lite nu, bort med kartonger och skit!

Puss på er !