noxiious

Mysdag!

Kategori: Allmänt

Doffe ringde och väckte mig imorse och sa att han är på väg hem till mig! Så det var ju bara för mig att gå upp och fixa lite frukost till han,mig och min älskade brorson Colin! <3 Nu springer vi omkring och leker, eller jag försöker lite iallafall, man försöker göra så gott man kan nu när det är som det är :) <3 Nu vet vi iallafall vad som finns i magen och det känns helt underbart! :D Nu vill vi bara att tiden ska rinna iväg så vi får träffa våran älskling snart!
 
Under dagen här nu, ska jag låna brors bil och åka till Natta och lilla Ellen, det blir en tur till city gross för att handla hem lite till bebis :)
 
Ha en fin dag/kväll :)

Julklappar!

Kategori: Allmänt

Dagarna går visst undan när man gör saker! Nu är nästan alla julklappar inhandlade och det känns toppen, det är typ tre stycken kvar, efter fyra timmar på Ikano idag så kunde jag varken stå,gå eller ligga ner, hehe men så är det när man väntar något fint! <3 det är värt precis allt!!:)
 
Igår var jag hemma hos Matilda och lilltjejen Tyra, det blev mycket bus och snack :-)
 
Nu har tilda (kusinen) fått sin lilla bebis, han kom igår kväll, en liten Olle och han var så söt! Tycker att det är lite kul att min mamma vart först med att se och hålla honom, hehe:´ hoppas jag får komma och hälsa på dom snart! Nu är det bara väntan på att min lilla ängel ska komma, men vi får väl se hur fort det går, det är ju som sakt 12 veckor kvar:) <3
 
Nu ska jag äta lite innan jag ska sova, hungrig dygnet runt känns det som! Men det gör absolut ingenting! <3
 
:-)

<3 Torsdag <3

Kategori: Allmänt

Vilken fin dag vi fick idag, dagarna rullar på nu, förutom när man sitter hemma själv utan att ha en bil, det är så jobbit,jag känner mig helt instängd! Nu är det 11 veckor kvar tills vi flyttar till huset, och jag längtar ihjäl mig! man går hemma och räknar ner dagarna till både bäbis och huset :-)
 
Igår va jag med natta och ellen en stund, dom kom hem till mig och sedan följde båda med och handlade lite :) Känns som om man träffas alldeles för sällan! Men det blir bättre när vi snart bor i samma ort :)
 
Nu funderar jag på att baka lite sirapskakor tills min älskling kommer hem, han har väntat på det allades för länge som han har tjatat! ;)
 
 
 
Nu är det inte långt kvar älskling till vi får vårat lilla hjärta <3
Älskar dig!

Fredag

Kategori: Allmänt

Då var det äntligen fredag igen, jag bara går och väntar på att det ska bli helg varje vecka:) Idag vaknade jag kl sju igen, vad är detta? hoppas på att få sova nu i helgen iallafall!
 
Ikväll blir det soffmys med älskling, känner att jag längtar väldigt mycket efter honom nu!!

1 November!

Kategori: Allmänt

Nu är redan November här, shit det är jul om en månad typ! Men det närmar sig flytten och det är ju jätte bra, längtan är stor nu med hus och allt:) <3
 
Vaknade vid sju idag, jätte kul vad ska man göra lixom när man inte kan sova längre! men tiden gick fort idag, först kom Jennifer sen kom Linda och lilla Noel, en mycket trevlig och mysig dag måste jag säga, det var några år sen man träffade Jennifer så det var jätte kul :D tack för det tjejer ;)
 
Nu blir det snart mys framför tvn med älskling <3
Fredag imorgon äntligen helg igen:)
 
Hejsvejs