noxiious

Fredag :D

Kategori: Allmänt

Äntligen helg!!
Nu har jag varit ner på stan en sväng för mig själv ;) Efter det var det bara att ta sig hem och ta hand om tvätten och laga lite mat. Känner mig inte så bra idag heller, halsont och huvudverk :( men så kan det va.
 
Nu väntar jag på att kvällen ska komma, Martin och jag ska åka och handla, sen ikväll blir det ju som sakt pizza för våran del, skönt att inte behöva ställa sig och laga mat :) Martin och jag blir själva ikväll, kommer inte äns ihåg när vi var det sist..haha!
 
Dags att gå ner till tvätten !! :p
 
hej hej!!

Fy bubblan!

Kategori: Allmänt

Fy vad jag tycker det är tråkigt att vara hemma ensam om dagarna, och just nu så går dagarna så sakta så håller på att klättra på väggarna! Det blir ju inte bättre av att första datorn som man har köpt pajjar, sen kommer andra datotorn hem och är typ lika dan! Ska bli intressant att se om den funkar imorgon...
 
Idag har jag inte gjort något mer än att ha legat i soffan och tittan på tvn hela dagen, känner mig forfarande lite krasslig i halsen, så det blir att bara ta det lugnt nu i helgen.
 
Imorgon slutar älsklingen min kl tre, då ska vi handla lite åh sen blir det pizza på kvällen. mums :))
Men nu är det dags för sängen..Natti

Mamma dag <3

Kategori: Allmänt

Idag har mamma och jag tagit ett tur till Tranås för att köpa en ny dator hem till mig, blev super nöjd! :) Vi gick till Expert där min bror jobbar och tog med honom på lite lunch, jag skulle bjuda mamma tänkte ja men så blev det en till på köpet, så nu blev jag helt plötsigt väldigt fattig :p haha!!
 
Efter det gick jag och mamma runt lite och shoppade till mig :D Resan på vägen hem fick jag veta två glada nyheter som jag kommer skriva om lite senare när jag har fått veta det 100%  :-)
 
När jag kom hem stog maten på bordet som min lilla älskling har lagat, tack för det.
Nu blir det sängen, känner mig faktist lite hängig idag, ont i halsen och huvudverk, inte kul, hoppas verkligen inte det blir långvarit.
 
Min älskling Michaela fyller 21år idag, jätter stort grattis :D <3
 
Godnatt!
 
 

Tisdag

Kategori: Allmänt

Det händer mycket just nu, sitter nästan aldrig vid datorn längre, men det ska nog bli ändring på det nu :) Det finns så mycket att skriva om, men vissa saker får man faktist hålla hemligt! :)
 
Idag ska jag och Madde gå en runda på stan och se om vi kan hitta något snyggt ;) Borde inte handla mer kläder har köpt så himla mycket på sista tiden :) Min söta unge Ellen fick en mysig one pice förra veckan, mycket sötare på små barn än på vuxna :p Måste ju skämma bort någon, hon blir säkert jätte fin i den :)
 
Nu ska jag fixa lite mat tills min fina kommer hem, det blir lax med bullgur och hummersås..Mums*
 
Måste oxå säga Grattis till mitt hjärta jessica som fyller 23år idag <3