noxiious

´M

Kategori: Allmänt

Här har man inte skrivit på länge nu, på grund av att ja inte sitter så mycket vid internet. Men nu är ja i skolan, vi har precis ätit mat =) när ja kommer hem ska ja ta det lungt kanske lägga mig i det underbara vädret.

Nu är det snart slut med skolan, vad underbart det kommer att bli, men många tar studenten och det vill ja med göra, men det känns ändå ganska skönt att ha ett år till. Nästa vecka kanske jag får sommarjobb=) man får ju hoppas på det bästa, skulle va kul att ha lite pengar till sommaren.

I helgen blir det fest i Linköping, har inte vart där på länge nu så det ska bli kul =)

Trött

Kategori: Allmänt

Äntligen fick man igång internet efter en hel dag. Idag har jag kört bil och det va väldigt roligt =) jag är forfarande sjuk med halsfluss, men jag äter pencelin nu som tur är. det råkiga är att alla frågar om man vill festa men ja kan inte svara annat än nej :( så jag får vänta i 8 dagar till, inte kul inte.

Men imorron ska jag äntligen göra nått, ja ska till min lilla tuttilutt "jessica" vi ska äta kebab vad gott det ska bli=) sen har hon laddat ner en skräckfilm som vi ska se, hoppas den är riktigt äcklig.sen ska ja ju få se hennes lilla vovve Baxter =)  jag tror det kommer bli en riktigt mysig kväll med henne imorron, har varken träffat eller vart med henne på länge nu.

men nu ska ja sova för nu är jag riktigt jävla trött, så godnatt alla......

Sjuk : /

Kategori: Allmänt

nu har man gått och blivit sjuk, inte kul alls :( feber och ont i halsen. Ja ska till läkaren snart blä det tycker vi inte om. nu när man snart ska sluta skolan och behöver va där som mest så går man och blir sjuk, det är ju kul "inte"

men man får väl hoppas att det blir bättre snart : )

Misslyckad dag!

Kategori: Allmänt

I helgen blev det fest, men den vart ganska lyckad faktist. det blev hemma hos natta med sandra,emilia och josse = ) men igår "lördag" natta och jag skulle grilla så vi drog till city gross men när vi kom ut kom vi på att vi inte hade varken grillkol eller tändvätska det kan ju va bra om man ska grilla.

sen skulle vi tina upp våra kycklingar, och det blev åt helvete det luktade dött djur hos natta sen :P så vi var tvungna att ta två nya. men dom vart helt brända när vi la på dom på grillen, kan det bli värre, jävla god mat vi fick "inte"

senare sen skulle det komma lite folk, men inte en jävel kom, så vi skjutsade mantorp till hästholmen. men runt 12 tiden ringer alla och vill komma när alla vi skulle sova, lustigt att det funkar att komma då.

men nu är det söndag och jag är i mjölby och städar = )

ÄLSKAR VÄDRET, HELT UNDERBART = )